sex-Sexul fara obligatii

Sexul fara obligatii

„_Sexul este un lucru care se intampla intre 2 persoane care se iubesc!
_ Sau intre 2 persoane care iubesc sexul! ” (dialog din Sex and the City)
Lumea din ziua de astazi pare ca a uitat ideea de romantism, sau daca totusi romatismul apare, Hollywood-ul a facut toate scenariile romantice care se pot imagina. Cum sa mai fie un barbat romantic in ziua de azi? Feminismul a distrus si acceptarea dulcegariilor: nu ii poti deschide usa pentru ca o sa iti tranteasca o privire de genul „Ce crezi ca nu pot si singura?”, nu poti sa ii trimiti flori „Ce vrei sa mi-o tragi cat mai repede?” samd� Totul se pare ca fost facut de altii inaintea noastra. Si altii au iubit inaintea noastra, cu o intensitate mai mica sau mai mare, au suferit, au murit (cazuri extreme).

Stim cu totii ca puterea dragostei este mare: ne face sa ne purtam ridicol, sa facem lucruri nebunesti si cu siguranta ca o implinire a ei vine si sexul, un lucru, se pare, mai bun intre oameni care se iubesc (teoretic mai bun�.). Mai nou societatea practica din ce in ce mai mult hedonismul, amorul liber fiind una dintre expresiile acestui hedonism.
Nu conteaza: esti casatorit, cuplat, tot iti aruncii ochii pe unde apuci, si aruncandu-ti ochii evident arunci si ocheade, de la ocheade drept in pat: sex fara obligatii. Textul este „Iubito nu e ceea ce pare” sau si mai bine „Nu a insemnat nimic”.
Well… cum e? Eu nu cred sa existe sex si atat. Trebuie sa existe ceva care sa te atraga la persoana respectiva, ceva din ea – fizic, zambet� ceva � Si atunci teoria ca sexul este doar o strangere de mana cade� Ma intreb de ce barbatii implicati in relatii sau casatoriti nu strang mainile partenerelor de sex ocazional sau amantelor � Ceva de genul� „Buna ziua! Imi pare bine de cunostinta!” Stim cu totii ca nu este asa � Sexul este sex� Nu ai face sex cu cineva care nu te atrage, si mai mult decat atat sexul nu este pur fizic, este 90% emotional, adica, nu neaparat ca esti indragostit, dar atras. Sexul este o problema de incredere. Nu ajungi in pat cu cineva care nu iti inspira incredere, nu ai ajunge in pat cu cineva cu care nu ai putea avea o potentiala relatie.
Sa revin la citatul de la inceput. 2 persoane care se iubesc sau 2 persoane care iubesc ceva �. Care au ceva in comun. Scuza tampita pe care lumea o ofera „putea fi ea sau oricare alta” pur si simplu nu sta in piciare. Iubirea, flirtul, sexul sunt fenomene de atentie; ca sa poti face ceva cu cineva trebuie sa fii disponibil.
Domnilor si doamnelor hedonisti daca sunteti implicati intr-o realtie limitati-va hedonismul. Din scuzele dumneavostra nu face decat sa transpara o lipsa profunda de substanta. Nu spuneti cuiva ca vreti o relatie cu persoana respectiva, ca o iubiti� etc� fiti sinceri. Daca vreiti relatii ocazionale cautati-le, daca vreti mai mult fiti pregatit sa oferiti ceea ce trebuie oferit intr-o relatie.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole