Sex sau dragoste – ce vor barbatii de la o femeie

Sex sau dragoste – ce vor barbatii de la o femeie

Cand vine vorba de barbati o mare parte din placerile lor au legatura cu sexul. Dar un barbat are mai multe preocupari mai vaste in materie de sex decat o femeie?
Se gandesc mai mult ei la sex decat ele, sau se gandesc mai mult ele la dragoste decat ei? In discutiile dintre femei subiectele cele mai dese sunt legate de personaliate, relatii si imaginea de sine, de mod de viata (haine, pantofi, magazine, cosmetice, mancare).

Indiferent de varsta barbatii se intereseaza de orice legat de tehnica(masini, calculatoare, gadget-uri), activitati recreative (jocuri, pescuit) si relatii (performante sexuale).

In privinta barbatilor rar vei auzi pe unul cerand sfaturile prietenilor in cazul unei decizii importante, mai ales daca este legat de viata sa sentimentala. Intr-un grup de femei totul se stie, totul se discuta.

Daca ei sunt mai independenti sentimental fata de apropiatii sai, ele au o deschidere mai mare fata de prietenele lor.
Dar bine-inteles barbatii sunt diferiti si pot avea abordari diferite, chiar daca se poate vedea un model de comportament diferentiat, in functie de sex.

Niciun barbat nu vrea doar sex, nevoia de afectiune este comuna oamenilor, si ei se simt la fel de bine daca sunt iubiti si daca iubesc. Si daca niciun barbat nu se rezuma la sex, inseamna ca nu cauta doar un partener sexual cu care se potriveste.
Chiar daca artactia sexuala este importanta in primele momente, ea poate sa dispara daca femeia nu are si alte calitati pe ca el le cauta la o femeie.

Daca nu are nicio alta calitate in afara de o aparitie care intoarce capete si totusi este interesat de ea, inseamna ca pentru el, fizicul are o foarte mare importanta.

Din fericire majoritatea barbatilor cauta intr-o femeie mai multe decat doar ce se poate vedea cu ochiul liber.

Cei mai multi barbati cred ca o femeie interesanta trebuie sa fie:

– sa aibe personalitate

– sa aibe simtul umorului, sa fie amuzanta

– sa fie atragatoare

– sa fie inteligenta

– sa fie interesata de sport, sau sa aiba interese comune

Related Articles

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole