Sex de la prima intalnire: da sau nu?

A te culca imediat cu un barbat nu compromite dragostea, dimpotriva: te-ar putea ajuta sa intelegi daca el este cel potrivit pentru tine.  Cati dintre noi s-au intrebat daca a face sex la prima intalnire are vreun efect asupra barbatului din fata noastra?

Cat ar trebui sa asteptam inainte de a face sex cu un barbat care ne place? A face sex la prima intalnire impiedica inceperea unei relatii ? Dauneaza in vreun fel dragostei ?

Acestea sunt intrebari legitime pentru ca intrebarea este serioasa , foarte serioasa, mai ales daca esti singur in cautarea barbatului potrivit si a iubirii adevarate si nu ai chef sa ratezi lovitura.

Ei bine, pentru toate acele femei care si-ar dori sa se rostogoleasca cu acel barbat pe care l-au cunoscut recent, dar nu indraznesc, pentru toate cele care inca se intreaba daca a face sex la prima intalnire este nepotrivit pentru onoarea cuiva sau daunator pentru nasterea unei noi iubire, iata un raspuns stiintific .

Sex la prima intalnire

Potrivit unui studiu, a face sex la prima intalnire sau a avea o prietenie cu beneficiile nu compromite nimic la nivel sentimental: de fapt, daca sexul vine inainte sau dupa crearea legaturii emotionale intre parteneri nu este relevant pentru calitatea si durata unei relatii de cuplu .

Asadar, esti liber si demn sa fii cat mai fericit si multumit – in orice sens il intelegi – din prima zi , profitand (ramanand mereu in concordanta cu convingerile si dorintele tale) de ceea ce iti ofera viata.

Verificati compatibilitatea sexuala

Poate cineva va obiecta ca aceasta atitudine nu este foarte grava, cu atat mai mult cand vorbim despre o chestiune serioasa precum iubirea. In schimb, este o atitudine foarte serioasa, avand in vedere ca sexul este deosebit de important intr-o relatie de lunga durata : pentru un hit and run poate si sa treaca, dar ai putea fi vreodata multumit sa faci astfel de sex, pentru tot restul vietii? Nu, la fel cum nu te poti multumi cu o dragoste asa asa . Mai bine sa-ti verifici compatibilitatea sexuala cu o persoana de la inceput , inainte de a fi indragostit, de a visa cu ochii deschisi, de a astepta un pandemoniu si apoi de a descoperi ca sentimentul pur si simplu nu este acolo in pat. Mai bine sa traiesti, mai bine chiar sa faci greseli, in loc sa ma intreb toata viata: „Daca as face-o?”.

Faceti o conexiune profunda

In plus (in ciuda celor care cred ca este o activitate mecanica sau superficiala) sexul poate crea o legatura foarte profunda intre doua persoane, dezvaluind ceva extrem de intim, ajutandu-ne in cele din urma sa intelegem daca ne place cu adevarat acea persoana si sa cimentam uniunea.

Simte-te liber

In acest moment, totusi, unii vor spune ca, rasfatandu-se prea repede, se pierde misterioasa putere de seductie : nu este adevarat.

Incearca, de exemplu, sa presupui ca te iubeste asa cum esti, liber sa fii tu insuti si fara a fi nevoie sa folosesti trucuri sau strategii: nu asa ar trebui sa fie dragostea?

Asadar, nu mai calcula cat de repede ar trebui sa-ti scoti sutienul si sa te relaxezi, pentru ca daca el este cel care il vei seduce de mult. In plus, nimeni nu a spus vreodata ca trebuie sa-ti joci toate cartile in prima noapte.

Ce isi doresc barbatii la prima intalnire?

In cele din urma, unii se vor ingrijora ca un barbat s-ar putea gandi rau de o femeie de o virtute atat de usoara. Va faceti griji inutil pentru ca este clar ca oricine nu acorda femeii libertatea sexuala si se simte indreptatit sa- si exprime o judecata morala nu numai ca vine impotriva a tot ceea ce au luptat femeile de zeci de ani, dar nu te va iubi niciodata asa cum esti. , nici cum meriti sa fii iubit. Cu sexul si dragostea nu exista nicio gluma.

Articolul precedentBehati Prinsloo
Articolul următorMichelle Wie

Related Articles

Ultimele articole