Sex in zilele de menstruatie

perfectiuneSex in zilele de menstruatie

Nu stiu cum se face ca de foarte multe ori, pe oameni ii apuca dragostea tocmai in anumite perioade, cand sexul este oarecum mai greu de “practicat”. Vorbim despre sexul in timpul menstruatiei si despre cele mai bune solutii si metode.

Pentru unele cupluri, sexul in aceasta perioada nu este nimic neobisnuit ori dezgustator, mai ales ca femeile se excita foarte usor in acest timp, si sunt mult mai usor de satisfacut.

Totusi, pentru binele amandurora, trebuie sa urmati cativa pasi:

Partenera stabila

Este de preferat ca in momentul in care experimentezi sexul in aceasta perioada, sa o faci cu o persoana pe care o iubesti si la care tii, astfel incat sa nu apara dezgustul sau macar sa fie doar intr-o foarte mica masura.

Tine de psihic sa treci mult mai usor peste acest aspect, atunci cand este o femeie pe care o iubesti.

Foloseste prezervativul

Nu neaparat pentru ca exista riscul de ramane gravida ori pentru ca vorbim despre boli cu transmisie sexuale, ci pentru ca microbii se dezvolta foarte rapid in sange si pentru ca risti sa ai diverse probleme.

Sexul anal

Daca partenera este de acord, puteti incerca sexul anal, in favoarea celui normal. Evident, nu este o regula, dar este o optiune ce poate fi luata in calcul.

La dus

Pentru a evita patarea lenjeriei, cel mai bine este sa va „mutati cu sexul” sub dus. Acolo nu mai exista niciun risc de murdarire ori patare, plus ca scapati de orice fel de stres si este mai igienic.

De obicei, femeile evita sa se lasa prada dorintelor in perioada mentruatiei fie din cauza durerii, fie din cauza jenei si a disconfortului, iar ceea ce este foarte important de stiut este faptul ca pentru a ajunge intr-un moment de intimitate pe perioada menstrei, este nevoie de foarte multa incredere in sine si in partener.

Daca totusi nu isi doreste sa iti faca pe plac, nu insista si respecta-i dorinta. Pana la urma e doar o chestiune de cateva zile.

Articolul precedentVrei sa demisionezi ?
Articolul următorVirgina pana in noaptea nuntii?

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole