Sex in pat – ce mai discutam

Sex in pat – ce mai discutam

Ca sa incep cu o cugetare foarte originala: femeile sunt ciudate. Sunt al dracului de ciudate. Pe de-o parte, ne place asta. O femeie pe care o descifrezi din prima nu mai prezinta nici o atractie. Pe de cealalta parte, sunt o amenintare pentru sanatatea noastra nervoasa.

Nu stii niciodata cum sa le faci pe plac. Daca esti prea dur, esti insensibil. Daca esti dispus la orice, esti mototol. Daca le intrebi direct, se pierde misterul. Daca nu le intrebi, nu-ti pasa de ele. Mai rau e cand dificultatile de comunicare apar in pat, domeniu atat de important pentru orgoliul nostru de masculi. Majoritatea barbatilor prefera sa se spuna despre ei ca sunt niste insensibili/afemeiati/egoisti/neseriosi/imaturi, decat sa se spuna ca nu sunt buni la pat.

Si unul dintre subiectele sensibile care intra in sfera comunicarii sexuale e vorbitul verde in pat. Barbatilor le cam place si, atunci cand intalnesc o femeie care le impartaseste aceasta placere, se pot considera norocosi. Acum, cei norocosi sa ridice mana stanga! Pentru ceilalti, ramane mana dreapta…

O amica mi-a povestit luna trecuta o intamplare care m-a lasat masca. Nu prin actiunea propriu-zisa, ci prin reactia domnisoarei implicate. A ajuns in pat cu un tip pe care il placea mult si care o placea, la randul lui, la fel de mult. Si, in focul actiunii, i-a cerut omului sa-i povesteasca o aventura erotica din viata lui, pentru a mari excitatia. Suna cam pervers? Poate, dar, ma rog, fiecare cu placerile lui. Tipul s-a conformat si acum urmeaza reactia ei: „Si a avut tupeul sa-mi povesteasca, in detaliu, despre cum a facut el sex in masina cu o tipa, luna trecuta.” Am ramas perplex. „Pai… nu asta i-ai cerut chiar tu?”, am balbait eu, aproape speriat. „Uf! Nu intelegi nimic, nici n-are rost sa-ti mai explic!”, sosi raspunsul ei iritat. Si avea dreptate. N-am inteles nimic. Si nici acum nu inteleg nimic. Voi ati inteles ceva? Zi-i femeie, si pace!

Bine, acesta e un caz cel putin bizar. Multe femei se simt degradate cand li se spun cuvinte erotice sau obscene in pat (de parca ar exista alta locatie mai potrivita pentru asa ceva!). Unele fac prostia de a se conforma cererii partenerului fara a incerca sa inteleaga mai mult si incep sa toarne clisee stupide din filmele porno. Altele, dupa ce se dezbara de fitele initiale, se dovedesc de-a dreptul talentate la acest capitol.

Daca vrei sa auzi putina propaganda in pat si prietena ta e refractara, trebuie sa-i explici clar si raspicat ca sa-i spui unei femei „curva” in afara patului e jignitor, dar cand o spui in pat e un compliment. Doar de unde vine vorba aia cu doamna in societate, bucatareasa in bucatarie si curva-n pat? Daca ar fi ceva de rau, n-ar mai alerga barbatii cu limba scoasa dupa astfel de femei.

O poti incuraja, usor-usor, sa spuna ce vrea sa-i faci, ce-i place, de ce ii place, daca i-ar mai placea, unde i-ar mai placea si de cat de tare, ce ar fi in stare sa faca sa obtina ce-i place si, daca nu face, cum ar trebui sa fie pedepsita … si, pana sa-si dea seama, a si trecut in revista dictionarul de argou! Multe din lucrurile acestea exista in mintea ei, tu trebuie doar s-o ajuti sa le exprime.

E greu sa faci o femeie sa se debaraseze de prejudecati, dar, daca iti place de ea, merita efortul. Si ai, la sfarsit, orgoliul ca stii sa convingi o femeie sa faca orice. Toti viitorii ei iubiti iti vor fi vesnic recunoscatori, de asta poti fi sigur!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole