Sex cu zero riscuri!

Indiferent daca prietenul tau e virgin sau nu, trebuie sa fii intotdeauna atenta si responsabila. Asta daca vrei sa ai o viata sexuala linistita si de care sa te poti bucura fara batai de cap.

60186143Trebuie sa stii ca, inca de la primul raport sexual, exista riscul unei sarcini. So, cel mai bine ar fi sa te asiguri ca ai la indemana o cutie de prezervative, si nu unul singur. Din cauza emotiilor e posibil sa-l rupeti, sa si-l puna gresit, sa nu mai stie exact daca l-a pus pe partea care trebuia. Problema se rezolva simplu daca aveti la indemana mai multe prezervative. In cazul in care prezervatiul se rupe in timpul actului sexual, nu uita ca exista pilula de a doua zi, care te poate salva de la o sarcina nedorita. Nu uita ca trebuie sa iei in 72 de ore.

E prima oara pentru tine si ti-e teama de durere? Afla ca ruperea himenului nu e in mod necesar insotita de durere si ca nu vei sangera foarte mult. De fapt, pentru fiecare fata aceasta experienta este diferita, asa ca nimeni nu-ti poate da un raspuns exact despre cum o sa fie pentru tine. Unele fete pastreaza o amintire frumoasa despre prima lor experienta, altele insa prefera sa uite momentul respectiv.

Pentru el este prima oara, asa ca iti spui ca 100% clean. Ceea ce poate fi adevarat sau nu. Virusii se pot lua si prin sex oral ( spre exemplu, herpesul genital). Cea mai buna solutie ramane protectia.

In caz ca ai un contact dureros primele dati, nu intra in panica. Poate fi vorba despre o lubrifiere insuficienta. Nu uita ca penetrarea nu e singurul scop. Acordati timp suficient preludiului, pentru ca e foarte important. Puteti folosi un gel lubrifiant compatibil cu prezervativul, care va impiedica si ruperea prezervativului.

Articolul precedentIn cat timp vei fi la el in pat?
Articolul următorCe fete le plac?

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole