Care este semnificatia contactului vizual si cat de important este intr-o relatie?

Ce inseamna o privire profunda a unei femei sau a unui barbat? Pentru ca uneori se intampla si nu stim daca poate fi ceva important in viata noastra. Semnificatia privirilor de dragoste poate fi foarte subiectiva. Ceea ce conteaza este actiunea.

Iata care este semnificatia unei priviri de dragoste conform expertilor:

1. O privire ofera o multime de informatii despre acea persoana

Ce inseamna cand o persoana te priveste drept in ochi? Directia privirii, modul in care isi misca ochii si clipirea dau o idee despre gandul acelei persoane.

Din felul in care te priveste, poti crede ca gandul lui fata de tine este pozitiv sau negativ. Dar tine cont de context si de starea lui de spirit. O privire nu vasta, ca sa fiu sigur.

Se poate chiar ca privirea lui sa nu fie pentru tine, ci pentru ceea ce gandeste. Asa ca nu va simtiti prost si nu fiti prea entuziasmati de o simpla privire.

2. Sensul privirilor de dragoste

Exista mai multe tipuri de infatisari ale barbatilor sau femeilor si semnificatia lor poate fi:

— Daca ochii lui se misca spre stanga, isi aminteste ceva, te-a vazut si deodata i-ai amintit ceva

— Cand ochii lui se misca spre dreapta, isi imagineaza ceva. O minciuna, un compliment sau o scena

— Daca ochii lui se misca in sus, ii amintesti de o imagine sau el te imagineaza intr-un fel

— Daca se uita in ochii tai, vrea sa auda sau sa-si aminteasca un cuvant de la tine

— Daca privirea lui coboara, este entuziasmat de prezenta ta.

3. O privire are puterea de a misca ceva

Un simplu aspect bine executat poate insemna un da sau nu definitiv. Puterea unei priviri este atat de mare incat poate chiar excita o persoana la excitare.

In schimbul de priviri dintre un barbat si o femeie exista intotdeauna emotie. Dar exista intotdeauna o acuzatie subiectiva. In functie de circumstante, poate fi interpretat ca o amenintare sau atractie.

Daca te indoiesti de un zambet, uita-te la ochii lui. Daca i se ridica obrajii si colturile ochilor i se incretesc, este adevarat. Deci mergem cu sensul privirilor de dragoste .

Daca vezi ca i se dilata pupila, este interesat. Daca cei doi se uita unul la altul, exista reciprocitate, nu asteptati ca celalalt sa faca prima miscare. Daca este foarte insistent cu privirea, este interesat de tine.

4. Privirea este esentiala in comunicarea non-verbala

Aspectul unui barbat sau al unei femei indragostiti este, practic, comunicare non-verbala. Atunci cand incercati sa stabiliti o comunicare cu o persoana, privirea este esentiala pentru a stabili o conexiune.

A privi in ochii unei persoane care iti place sau a spune ceva este instinctiv, nimeni nu ne invata. Chiar daca nu cunoastem o persoana, o privire in ochii ei ne poate da incredere sau ne poate distanta.

5. Tipuri de priviri amoroase si cum sa le identifici

— Privirea seducatoare este o expresie a ochilor, a sprancenelor, a fruntii si a unui gest facial. De exemplu o privire de jos, o privire cu ochii mijiti etc.

— O privire indiscreta enervata. Dar o privire de dragoste nu cere permisiunea si poate fi obraznica. Vrei sa stii ce se afla in spatele a ceea ce iti place

— O privire invaziva, de exemplu cand ne place pe cineva si ne uitam la el de sus in jos. In orice caz, expresia cu care se priveste denota tipul de emotie al acestei priviri.

— Priveste cu siguranta si incredere. Semnificatia dragostei arata atunci cand sunt dominante implica intotdeauna o stima de sine ridicata. Vezi doar ceea ce te intereseaza si pentru a atrage atentia

6. O privire poate fi inceputul unei iubiri

Aspectul unui barbat indragostit daca este incarcat de siguranta si incredere se poate indragosti. Ochii transmit emotii si vitalitatea pe care o are o persoana.

De exemplu, privirea unui barbat catre o femeie ii poate schimba viata. A privi o persoana inseamna doar o emotie de dragoste sau ostilitate.

O privire poate fi atat de deranjanta incat majoritatea prefera sa caute doar fractiuni de secunda. Daca se uita la tine mai mult de o secunda si isi intoarce privirea, poate fi din cauza unui sentiment de dragoste.

Daca se uita la tine mai mult de doua secunde inseamna ostilitate. Daca se uita la tine pentru o secunda, apoi se uita in alta parte si inapoi la tine, poti fi sigur ca ii place. Observati zambetul lui.

7. Un joc de priviri iti spune ce ar trebui sa faci

Semnificatia privirilor de dragoste poate fi foarte complexa, de exemplu, cu oamenii timizi. Ei incearca sa fuga de lumina reflectoarelor, ceea ce inseamna ca privirea lor poate fi foarte inselatoare.

Dar daca o femeie se uita la tine de mai multe ori, ia-o ca pe o invitatie de a te saluta. Opusul nu se intampla decat daca fata este foarte deschisa si are o stima de sine ridicata.

Daca esti aproape de acea persoana, asteapta-te sa se uite din nou la tine, ca sa-l poti saluta si sa incepi o conversatie. Cand conversati, arata-ti interesul privind fata si ochii acelei persoane.

8. Daca vrei sa flirtezi cu ochii, trebuie sa faci asta

Semnificatia aspectului unui barbat indragostit este ca vrea sa flirteze cu tine. In acelasi mod, daca doriti sa va folositi privirea pentru a realiza, urmati aceste sfaturi:

— Priveste-i mai des fata in timp ce-l asculti

— Cand vorbesti, uita-te la ochii lui timp de fractiuni de secunda si priveste in alta parte

— Evitati privirile prelungite catre interlocutorul dvs. sau catre alt site, nu va pierdeti concentrarea

— Evita sa-ti deranjezi interlocutorul cu priviri foarte intime sau provocatoare, va veni timpul

— Un barbat ar trebui sa evite sa se uite la sanii femeii, in orice caz sa se uite foarte putin si sa se uite mai mult la fata

Acum ca stii putin mai multe despre semnificatia privirilor iubirii, profita mai mult de ea. Exprimati mai bine cu privirea ceea ce doriti sa spuneti sau raspundeti corespunzator la aspectul acelei persoane care va place.

Articolul precedentSportivi rupti
Articolul următorYvon Chouinard

Related Articles

Ultimele articole