Scott Storch

Care este valoarea netă a lui Scott Storch?

Scott Storch este un producător american de muzică hip-hop, care are o valoare netă de 250.000 de dolari. Deși a ajuns la celebritate după ce a devenit clapeista pentru Roots, Scott Storch este, de asemenea, un producător de discuri și compozitor desăvârșit.

În vârful carierei sale, avea netă a lui Storch a depășit 100 de milioane de dolari. Scott Storch și-a risipit averea pe cocaină și un stil de viață extrem de luxos, care include avioane private, bijuterii, un iaht de 20 de milioane de dolari, un conac în Miami de 10,5 milioane de dolari, zeci de mașini și iubite scumpe celebrități precum Paris Hilton. Se pare că a ars 30 de milioane de dolari doar într-un interval de șase luni. În ultimii ani, sa luptat cu probleme financiare, bătălii legale pentru întreținerea copiilor, retrageri în posesie și declarații de faliment.

Tinereţe

Scott Spencer Storch sa născut pe 16 decembrie 1973 în Long Island, New York. În timpul tinereții sale, familia lui Scott Storch sa mutat din loc în loc, stabilindu-se în Miami și Philadelphia pentru perioade îndelungate. Mama lui era cântăreață, iar unchiul său era și el implicat în lumea muzicii. Acești membri ai familiilor l-au introdus pe Scott Storch în muzica la o vârstă fragedă.

Deși Storch a urmat inițial liceul în Florida, a plecat în primul an pentru a merge la liceu și a locui cu tatăl său în Pennsylvania. Apoi a abandonat liceul în clasa a nouă, determinând-l pe tatăl său să-l dea afară din casă. La 18 ani, Storch locuia din nou cu tatăl său în New Jersey.

Carieră

Scott Storch și-a început cariera în 1991, când a devenit clavieratul pentru noua trupă Roots. În următorii câțiva ani, Storch a devenit un muzician binecunoscut, deoarece a contribuit la albumele Roots precum Organix și Do You Want More?!!!?! Deși era pasionat de muzică, sa săturat rapid de programul necruțător al turneelor ​​​​trupei. Datorită faptului că sa simțit în mod natural ca acasă în studio, o carieră în producția muzicală a fost următorul pas evident pentru Scott Storch.

Scott Storch a devenit rapid unul dintre cei mai de succes producători din lumea muzicii, după ce a lucrat cu unele dintre nume de top din industrie. Inițial a produs hituri de la Roots, precum „You Got Me”. Apoi a produs hit-ul uluitor al lui Dr. DRE „Still DRE”. Hitul îl prezintă pe Scott Storch la pian, oferind sufletul captivant al single-ului rap iconic.

„Still DRE” a deschis ușa lui Storch să colaboreze cu cele mai multe tare din jocul hip-hop, inclusiv 50 Cent, Chris Brown, Snoop Dogg și mulți alții. Din punct de vedere financiar, cel mai mare succes al lui a fost cu Fat Joe’s Terror Squad, când a produs piesa „Lean Back”. În acest timp, Storch și-a dovedit că merită un compozitor, câștigând premiul ASCAP Songwriter of the Year 2006.

De asemenea, Scott Storch a găsit timp să-și creeze propria casă de discuri, Storch Music Company și o companie de producție muzicală numită Tuff Jew Productions LLC. Deși cariera lui Scott Scorch a zguduit după următoarele perioade de consum intens de droguri și probleme financiare, atunci când sa implicat din nou în producția muzicală.

Aaron Davidson/Getty Images

Probleme financiare

În 2006, Scott Storch a atins un nivel stratosferic de succes cu o avere netă de 70 de milioane de dolari. Cu toate acestea, dependența lui neîntreruptă de cocaină s-ar dovedi a fi un factor decisiv în eventuala lui cădere. În următoarea perioadă, Storch a încetat complet să lucreze și să se concentreze pe petrecere ca pe un loc de muncă cu normă întreagă. El a cumpărat un conac de 10 milioane de dolari pe Palm Island ca loc permanent pentru acest nou stil de viață. În timp ce era bogat în cocaină, Storch a risipit milioane în mașini sport, iahturi și avioane private. După ce au trecut șase luni, Storch cheltuise 30 de milioane de dolari.

Mai în 2008, Storch nu a putut să țină pasul cu plățile pentru întreținerea copiilor și cu impozitele pe proprietate. De asemenea, a rămas în urmă cu plățile pentru închirierea mașinilor, ceea ce a dus la arestarea lui pentru Grand Theft Auto. În cele din urmă, a făcut ceea ce trebuia și a intra într-un centru de dezintoxicare. Conacul de 10,5 milioane de dolari al lui Storch din Palm Island a fost reposdat de o bancă și dut fondatorului băuturi energizante Rockstar, Russell Weiner, pentru 6,75 milioane de dolari în 2010. În octombrie 2012, Weiner ia dat casa rapperului Birdman pentru 14,5 milioane de dolari.

În iunie 2015, Scott a depus faliment. În dosar, el a susținut că deține numai active de 3.600 de dolari, care erau compuse din 100 de dolari în număr, îmbrăcăminte în valoare de 500 de dolari și un ceas de 3.000 de dolari. Și-a evaluat compania muzicală și activă la 0 USD. În depunere, Scott a spus că a câștigat doar 10.000 de dolari în 2014. Toate acestea explică de valoarea netă a lui Storch este atât de mică, în ciuda faptului că este unul dintre cei mai de succes producători de muzică din istoria hip-hop. -ului.

Articolul precedentTodd Tucker
Articolul următorLonzo Ball

Related Articles

Ultimele articole