Sani si sfarcuri – tot ce trebuie sa stii

Sani si sfarcuri – tot ce trebuie sa stii

Prea mari, prea mici
Sanii fiecarei fete sunt ca amprentele sale – niciodata nu seamana cu cei ai altor fete. Celor mai multe fete incep sa Ie creasca sanii intre 10 si 14 ani. Dar exista variatii considerabile: sanii unor fete incep sa cresca mai devreme, ai altora mai tarziu. Cercetarile arata ca aceasta crestere poate continua chiar pana la 20 sau 30 de ani, desi la cele mai multe fete, ea se desfasoara intre 10 si 18 ani.


Sfarcurile contin terminatiile „conductelor de lapte”, care elibereaza laptele, atunci cand alaptezi. Variaza ca marime, ajungand pana la 5 centimetri. Culoarea merge de la roz palid, pana la maro inchis si pot avea fire de par pe ele.

Fotomodelele din filme, reclame, videoclipuri muzicale par sa aiba „super-sani”, dar in realitate, sanii lor sunt adesea „aranjati”, mariti sau micsorati, prin intermediul chirurgiei, modificati, ridicati, lasati, impinsi in afara sau inauntru – toate in numele perfectiunii artificiale. Asa ca nu trebuie sa va lasati pacaliti.

Related Articles

5 COMENTARII

  1. ce pot sa fac in acet caz – nu am sfarcurile la fel. La cel drept, sfarcul e normal, iesit in afara, se intareste normal cand e excitat. Cel stang (sanul stang) imi e putin mai mare si mai lasat), are sfarcul mic si nici nu se intareste ca celalalt cand e excitat. Pot sa-mi fac operatie de micsorare a sanilor?

  2. ma dor sani am palpat si la amandoi simt ceva tare care este pozitionat exact in dreptul sfarcului ce poate sa fie.multumesc ana

  3. am sanii ft mici si la unul dintre ei..simt ceva tare..in dreptul sfarcului..si akma de ceva vreme am obs..k a si rosit..pe lanaga sfarc..este normal??

  4. buna…..problema mea este ca la un sfarc se aduna o secretie alba ,cu un miros de lapte, de copil nou nascut,e ciudat ca eu nu am copil si nu am ramas nici o data insarcinata…..ma poate ajuta cineva…adica ce poate sa fie???

  5. buna as dori sa imi raspundeti si mie daca sar putea la o intrebare la amandoi sani sfarcurile imi sunt bagati inauntru si numai cand simt rece atunci ies si se fac tari va mutumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole