Ricky Williams

Care este valoarea netă a lui Ricky Williams?

Ricky Williams este un fost jucător de fotbal profesionist american, care are o avere netă de 6 milioane de dolari. Williams a petrecut 11 sezoane în NFL ca alergător. În timpul carierei sale în NFL, Ricky a câștigat un salariu de 24 de milioane de dolari.

De asemenea, a petrecut un singur sezon în CFL și a jucat patru ani de baseball din ligi minore. După ce ai demonstrat potențialul în timp ce a jucat fotbal la colegiu pentru Universitatea din Texas și a câștigat Trofeul Heisman, Williams a fost selectat de New Orleans Saints în 1999.

Apoi a petrecut mai multe sezoane cu Miami Dolphins înainte de a fi suspendat din NFL. În timpul suspendării, a jucat pentru Toronto Argonauts ai CFL. Apoi sa alăturat echipa Dolphins și a petrecut câteva sezoane suplimentare cu ei înainte de a-și încheia cariera cu Baltimore Ravens. Ricky a rămas în lumea fotbalului, antrenor la Universitatea Cuvântului Încarnat și lucrând ca analist ESPN. În 2015, a fost inclus în College Football Hall of Fame.

Tinereţe

Errick Lynne Williams Jr. sa născut alături de sora sa geamănă la 21 mai 1977 în San Diego, California. Ambii părinți erau adolescenți când sa născut el și au divorțat în cele din urmă când Ricky avea cinci ani. În acest moment, Williams avea deja grijă de surorile sale mai mici. Ba chiar a gătit pentru ei. Cu toate acestea, sa luptat și cu probleme de sănătate mintală, care i-au afectat performanța academică la școală. Asta în ciuda testelor de inteligență care păreau să sugereze că avea un potențial ridicat.

Odată cu trecerea timpului, Ricky a devenit unul dintre cele mai bune rezultate academice în liceu, devenind student pe lista de onoare și fiind numit în echipa All-American din San Diego. A jucat o serie de sporturi în acest timp, inclusiv baseball, fotbal și lupte. În plus, Williams sa alăturat echipei de atletism. Dar Ricky sa remarcat cu adevărat pe terenul de fotbal. A alergat pentru 2.099 de metri în ultimul an, înscriind 25 de aterizări.

Aceste realizări au fost suficiente pentru ai câștiga o bursă de atletism la Universitatea din Texas, unde a jucat fotbal universitar timp de trei ani. În ultimul an, el a alergat pentru 385 de metri în primele două jocuri ale sezonului, înscriind nouă touchdown-uri în acest proces. Apoi a doborât recordul NCAA în carieră, deținută anterior de Tony Dorsett.

În ciuda realizărilor sale fotbalistice, Williams și-a menținut și dragostea pentru baseball. A fost recrutat de Philadelphia Phillies direct din liceu în 1995. Apoi a fost recrutat de Montreal Expos și Texas Rangers, dar până în acel moment, el se hotărâse deja asupra unei viitoare cariere în NFL.

Carieră

În 1999, Ricky a fost recrutat de New Orleans Saints. Se presupune că a primit un bonus la semnare de 8 milioane de dolari. În funcție de contractul său puternic stimulat, se zvonește că tranzacția ar fi între 11 și 68 de milioane de dolari. Cu toate acestea, a câștigat doar 125.000 de alții în primul său an, deoarece sa confruntat cu mulți timpului său de debut. Diversi observatori au critic puternic termenii contractului, deși Williams a subliniat că stimulentele au fost ideea lui. Cu toate acestea, performanțele sale s-au realizat în timpul sezonului 2000.

În 2002, Ricky a fost schimbat cu Miami Dolphins și a continuat să impresioneze. În acel sezon, a devenit cel mai mare jucător al NFL și a câștigat selecția în echipele All-Pro și Pro Bowl. În această stare, el a fost cunoscut pentru că a susținut interviuri TV cu casca pusă, care avea o vizor colorat. În 2004, Ricky a fost testat pozitiv pentru marijuana. A fost amendat cu 650.000 de dolari și a fost suspendat pentru patru jocuri. Acest lucru a făcut ca Williams să se retragă în 2004.

Chris Trotman/Getty Images

Cu toate acestea, Ricky sa întors la fotbal după ce a studiat Ayurveda în California și a jucat bine pentru Dolphins. Din nefericire, el nu a reușit la o patrulea test de droguri, deși presupune că nu a dat pozitiv la marijuana. Sa sugerat că medicamentul ar fi un alt tip de plantă folosită în medicina holistică. Deși a fost suspendat, Williams a reușit să joace un singur sezon cu Toronto Argonauts, semnând un contract care a făcut cel mai bine plătit apărător din CFL. În anii care au urmat, CFL a creat o politică care interzicea echipelor să semneze jucători suspendați din NFL. Aceasta a fost numită „Regula Ricky Williams”.

Până în 2007, Williams se alătură din nou la Miami Dolphins. A jucat bine câteva sezoane suplimentare înainte de o accidentare gravă în 2009. Cu toate acestea, și-a revenit în 2010 și a jucat bine. La vârsta de 33 de ani, Williams a semnat un contract de doi ani și 2,5 milioane de dolari cu Baltimore Ravens în 2011. Și-a încheiat cei doi ani la Baltimore, depășind 10.000 de ani în carieră în 2012. Mai târziu în acel an, sa retras din NFL.

Sănătate mentală

Ricky Williams a vorbit destul de mult despre luptele sale cu sănătatea mintală de-a lungul anilor. El a declarat că a fost diagnosticat cu diverse tulburări, cum ar fi tulburarea de anxietate socială, tulburarea de personalitate limitată și tulburarea de evitare. În cele din urmă, a căutat tratament cu terapie și medicamente, devenind chiar purtător de cuvânt pentru Paxil și GlaxoSmithKline. Cu toate acestea, mai târziu a abandonat aceste opțiuni de tratament și a pledat în schimbul pentru consumul de canabis.

Advocacy pentru Cannabis

Williams este un puternic susținător al canabisului medicinal. În 2018, a creat Real Wellness, o company care vinde produse pe bază de canabis care sunt vândute în dispensarele din California. Pentru început, compania a strâns aproximativ 500.000 USD de la diversi investitori.

Educație continuă

Ricky Williams a continuat să frecventeze diverse instituții de învățământ după ce sa retras din NFL. El este un instructor calificat de yoga, care se presupune că este un maestru al vindecării pranice. În 2009, a fost raportat că a urmat Colegiul de Acupunctură și Masaj din Miami, Florida. În 2018, sa raportat că era în primul an al unui program de master la Colegiul Împăratului de Medicină Tradițională Orientală din Santa Monica.

Probleme financiare

În 2016, sa raportat că o femeie din New Orleans a fost acuzată de diverse infracțiuni după ce a furat „milioane” de la Ricky Williams și de la alții sportivi profesioniști. Peggy Ann Fulford a folosit mai multe pseudonime de-a lungul carierei sale frauduloase, a fost acuzată de fraudă electronică, fraudă poștală, transport interstatal de bunuri furate și spălare de bani. Această femeie ia mințit pe Williams și pe alți sportivi, pretinzând că este un consilier financiar și un manager de bani care a studiat dreptul și afacerile la Harvard. După ce a obținut bani de la Williams, ea a cheltuit banii pe ea însăși, în loc să le plătească faptele așa cum a promis.

Articolul precedentJ Prince
Articolul următorErwin Bach

Related Articles

Ultimele articole