Ricky Martin este homosexual – Ricky Martin a recunoscut

Ricky Martin este homosexual – Ricky Martin a recunoscut


Celebrul cântăreţ latino Ricky Martin a declarat că este homosexual, într-un articol publicat pe site-ul său oficial, în care afirmă că recunoaşterea acestui lucru este rezultatul „unui proces foarte intens” de gândire.
„Sunt mândru să spun că sunt un homosexual norocos”, a scris cântăreţul pop în vârstă de 38 de ani pe site-ul său, rickymartin.com.

Cântăreţul, adulat de numeroase femei, care îi admiră mişcările dezlănţuite pe ritmuri de salsa, a explicat că a luat decizia de a-şi scrie memoriile în urmă cu câteva luni, un proiect pe care l-a văzut ca fiind eliberator.

Decizia de a-şi face publică orientarea sexuală este, potrivit acestuia, un moment foarte important din viaţa sa, acest secret devenind „o povară” cu trecerea timpului.

Artistul, care este tată de gemeni, născuţi de o mamă purtătoare în 2008, a precizat că şi fiii săi l-au ajutat să ia această decizie.

„Să continuu să trăiesc aşa cum am făcut-o până azi ar întina strălucirea care marchează naşterea acestor copii. Destul. Trebuie ca acest lucru să se schimbe (…) Astăzi este ziua mea, ora mea, momentul meu”, a scris cântăreţul.

„Anii de tăcere şi meditare m-au făcut mai puternic şi mi-au amintit că toleranţa trebuie să vină din interior”, a adăugat Ricky Martin în scrisoarea sa.

Chipeşul cântăreţ cu corp musculos şi tatuat precizează că a păstrat tăcerea în legătură cu acest subiect din cauza faptului că prietenii lui i-au spus că o astfel de mărturisire i-ar putea ruina cariera.

„Numerose persoane mi-au spus, în toţi aceşti ani, că tot ce am construit s-ar dărâma”, a spus el.

Născut în 1971 la San Juan, capitala Porto Rico, Ricky Martin, pe numele său real Enrique Jose Martin Morales, şi-a început cariera solo în 1991, după o adolescenţă petrecută într-o trupă latino de băieţi, Menudo.

Cântăreţul a vândut mai multe zeci de milioane de albume. Printre hiturile sale se numără „Maria (Un, dos, tres)”, „Livin’ la vida loca” şi „The cup of life/ La copa de la vida”, imnul Cupei Mondiale de fotbal din 1998.

Materialul discografic din 2006 al lui Ricky Martin, „MTV Unplugged” a fost lider în clasamentul Billboard „Top Latin Albums”, iar în acelaşi an a primit distincţia de persoana anului din partea Latin Recording Academy.

Artistul cântă mai ales în limba spaniolă, fiind unul dintre puţinii artişti latino care şi-au construit o carieră de succes cântând şi în engleză.

Ricky Martin este ambasador al bunăvoinţei pentru UNICEF şi este implicat în mai multe activităţi umanitare în ţara sa natală.

Pe contul său de Twitter, reacţiile admiratorilor, postate luni, variau de la decepţie la indiferenţă faţă de orientarea lui sexuală (unii asigurându-l că-l iubesc în continuare „indiferent” de acest lucru şi spunând că sunt „mândri de el”) sau susţinere. Unii şi-au exprimat neîncrederea vizavi de veridicitatea acestei informaţii, alţii se întrebau pur şi simplu „De ce?”.


Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole