Regulie datingului cele ascunse

Scena datingului nu este un loc in care sa dorim sa ne aflam neaparat. Cand cunoastem pe cineva pentru prima oara, ni se poate parea amuzant si coplesitor, in acelasi timp. Problema este sa stim ce sa vorbim atunci cand suntem la o intalnire. Nu este atat de greu pe cat pare.

Vorbiti despre astrologie sau poate, despre feng shui. Daca inveti ceva despre astrologie, atunci poti sa te oferi sa ii faci un tabel fictiv. Poti sa il faci sa vorbeasca si despre el putin, poate ca stii pe cineva care sa il ajute cu un hobby sau cu cariera sa.

Daca el e pasionat de sporturi sau de teatru, poti sa te porti de parca ai putea sa faci rost de bilete pentru un eveniment la care sa il inviti si pe el. Odata ce afli de interesele lui, fie ca e vorba de sport, de munca sau de show-ul lui TV favorit, poarta-te de parca ai si tu un interes anume pentru aceste lucruri. Toti dorim sa vorbim despre ceea ce ne place. Dar de asemenea, poti intreba in legatura cu o parere sau orice care are importanta pentru tine, pentru a ii capta atentia si lui.

Daca incerci sa te gandesti la ceva ca sa il faci sa il mai vezi si cu ocazia unei alte intalniri, invita-l la o petrecere acasa la tine, daca nu ai planuit niciuna inca. Sau nu neaparat acasa la tine. Dar in acelasi timp, acasa la tine poti sa ii spui ca s-a anulat petrecerea si ca ramaneti doar voi doi, e mai romantic.

Nu in cele din urma, daca nu stii cum sa cunosti pe cineva, pur si simplu socializeaza, amesteca-te printre masini. Cand te implici in activitati noi, poti cunoaste oameni noi, in felul acesta iti largesti cercul de cunostinte si poti cunoaste pe acel cineva pe care il cauti.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole