Regina a dansului la bara – sex

Regina a dansului la bara – sex

Australianca Felix Cane a renuntat la visul de a deveni om de stiinta pentru o meserie mult mai banoasa si, in plus, in lumina reflectoarelor. Tanara a fost desemnata cea mai buna dansatoare la bara din lume in cadrul Campionatului Mondial desfasurat in Jamaica.

In urma cu trei ani Felix Cane studia matematfelix-caneica si biochimia si visa sa devina om de stiinta. Tanara si-a schimbat, insa, planurile dupa ce propria mama i-a recomandat sa ia lectii de dans la bara pentru a uita de stresul examenelor. Ascultatoare din fire, Felix nu a iesit din cuvantul celei care i-a dat viata si s-a inscris la cursuri. Inzestrata cu o mobilitate iesita din comun, Cane a hotarat curand dupa aceasta sa renunte la studii si sa se dedice unui activitati mult mai banoase, si anume striptease-ul.

Pe tocuri de 12 centimetri
Dornica sa demonstreze ca este cea mai buna in domeniu, Felix a participat la mai multe competitii de dans la bara, iar anul acesta a reusit sa castige titlul mondial, la concursul desfasurat in Jamaica.
Usurinta cu care face acrobatii la inaltime, chiar daca este incaltata cu pantofi cu toc de 12 centimetri, a facut-o sa fie remarcata si de artistii de la renumitul „Cirque du Soleil”, care au invitat-o sa se alature trupei.
„Nu regret ca m-am apucat de dansul la bara. Este foarte distractiv si, in plus, te face sa ai mai multa incredere in tine, asa ca il recomand tuturor”, a declarat Felix dupa castigarea titlului de regina dansului la bara.
„Iti ofera o senzatie grozava de libertate, spre deosebire de balet, care este plin de restrictii si foarte deprimant”, a adaugat, incantata, Felix Cane.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole