Regimuri alimentare in functie de cele patru grupe de sange

Regimuri alimentare in functie de cele patru grupe de sange

Dr Peter D’Adamo, autorul cartii „Eat Right For Your Type” (Mananca potrivit pentru tipul tau de singe) este de parere ca grupa sanguina a unei persoane poate influenta modul in care organismul simileaza/pierde in greutate.

Astfel apar patru tipuri diferite de regimuregimuri-alimentare-in-functie-de-cele-patru-grupe-de-sangeri alimentare, in functie de cele patru grupe de sange.

Potrivit creatorului acestor regimuri, alimentatia corespunzatoare fiecarei grupe sanguine in parte nu numai ca ajuta la mentinerea sanatatii organismului, dar este si recomandata in cazul in care se doreste pierderea in greutate, acest lucru realizandu-se fara a compromite in vreun fel sanatatea.
Grupa sanguina O: vanatorul

Pentru cei cu grupa sanguina O este indicata o alimentatie bogata in proteine, bazata in special pe carne si peste si lipsita de lactate.

Grupa sanguina A: cultivatorul

Celor cu grupa sanguina A le este recomandat un regim alimentar vegetarian sau cat mai sarac in carne. 

De asemenea este benefic consumul de paste, nuci si seminte.

Grupa sanguina B: este considerata de catre Dr D’Adamo o grupa „nomada”, singura din cele patru care tolereaza la capacitate maxima lactatele.

Grupa sanguina AB: este numita „enigma” pentru ca nu are caracteristicii foarregimuri-alimentare-in-functie-de-cele-patru-grupe-de-sange1te bine definite, iar regimul alimntar indicat se situeaza undeva intre cel recomandat pentru grupa sanguina A si cel recomandat pentru grupa sanguina B

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole