Raport sexual dureros – scapa de dureri

Raport sexual dureros – scapa de dureri

Un raport sexual dureros (dispareunie) poate avea cauze multiple. Multe femei acuza durerea si astfel actul sexual nu mai este unul care ofera placere ci din contra. Durerile pot aparea ca urmare a unor afectiuni care se pot trata, insa trebuie facuraport-sexual-dureros-scapa-de-durerit un control la medicul specialist, pentru a se sti exact care este motivul si pentru a aplica tratamentul cel mai potrivit.

O cauza frecventa ar putea fi existenta unei infectii provocate de bacterii, ciuperci sau paraziti. Folosind tratamentul prescris si daca sunt respectate normele de igiena problemele vor disparea intr-un timp relativ scurt.

Atunci cand nu exista o lubrifiere suficienta a vaginului, durerea poate fi destul de pronuntata. Mai pot aperea si diverse alergii provocate fie de sapun, sau alte produse de ingrijire, fie de materialul din care este confectionata lenjeria intima. Uneori si raporturile sexuale foarte dese pot duce la aparitia unor iritatii care provoaca dureri.Toate aceste cauze duc la dureri la nivel superficial. Exista probleme mult mai grave care necesita interventii chirurgicale si care se treateaza intr-un timp mult mai lung. Printrea acestea se numara leziuni la nivelul colului uterin, inflamarea trompelor, existenta unui chist la nivelul ovarelor.

Cu ajutorul tratamentelor femeile pot scapa de toate problemele care le impiedica sa aiba o viata sexuala normala. Accentuez faptul ca la aparitia oricarui disconfort in timpul unui act sexul trebuie vizitat medicul ginecolog. El este cel mai in masura sa indice tratamentul cel mai bun.


Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole