Ramona Gabor agata non-stop prin cluburi barbatii cu bani

Ramona Gabor agata non-stop prin cluburi barbatii cu bani

Intr-un interval scurt de timp, Ramona Gabor, sora Monică Columbeanu, a fost surprinsă in ipostaze tandre cu cinci bărbaţi plini de bani. Este vorba despre Cătălin Plăpcianu, Silviu Văduva, Răzvan, Viorel Mocanu şi Darius Gheară. La cei 20 de ani ai săi, Ramona ar trebui deja să se gândească la viitorul ei şi să aibă o relaţie stabilă. Nu de alta, dar nu dă bine la imagine să agaţe non-stop prin cluburi.
De când a devenit u­nul dintre cele mai cunoscute manechine din România, Ramona Gabor, sora Mo­nicăi Columbeanu, a intrat în graţiile multor oa­meni potenţi fi­nanciar. În decurs de doar câteva luni, frumoasa bă­căuancă a fost surprinsă de paparazzi în ipos­taze tandre alături de nu mai puţin de cinci bărbaţi.

Unul dintre aceştia este mi­lionarul Că­tă­lin Plăp­cianu, alături de ca­re, se pare, tânăra Ra­mo­­na a petrecut un weekend la mare. Însă relaţia celor doi nu a devenit se­rioasă. La scurt timp, ea a fost văzută alături de Viorel Mocanu, prie­te­nul prima­rului Radu Ma­­­­­­­­­­­zăre. Se pare că Ra­mona l-a cuceri…

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole