Puştiul Laroi

Care este valoarea netă a lui Kid Laroi?

The Kid Laroi este un cântăreț și compozitor australian care are o netă de 4 milioane de dolari. Kid Laroi a câștigat pentru prima dată recunoașterea pentru colaborările sale cu rapperul american Juice Wrld. A ajuns la o mai mare faimă în 2020 cu mixtape-ul său de debut „F*ck Love”, care a ajuns pe primul loc în Billboard 200. The Kid Laroi a avut și alte hituri cu piese „Without You” și „Stay ”.

Tinereţe

The Kid Laroi, al Ken nume real este Charlton Jeffrey Howard, sa născut pe 17 august 2003 în Waterloo, New South Wales, Australia. Tatăl său este Nick, un producător muzical și inginer de sunet desăvârșit, în timp ce mama lui este Sloane, fost manager de talent, director muzical și fondator al casei de discuri de origine aborigenă. Prin stră-străbunicul său, care a făcut parte din „Generația furată”, Howard este de origine indigenă australiană Kamilaroi; a adoptat numele de scenă „Laroi” bazat pe poporul Kamilaroi. Când avea patru ani, părinții lui au divorțat. Ulterior, sa mutat în orașul rural Broken Hill, New South Wales, împreună cu mama, fratele și bunicii săi. Acolo, a mers la Sacred Hart Parish School. Mai târziu, Howard a participat pentru scurt timp la un internat din Adelaide. Familia sa mutat apoi la Sydney, unde Howard a mers prestigioasa școală privată la Australian Performing Arts Grammar School. În cele din urmă, a renunțat, totuși, pentru a urma o carieră în muzică.

Începuturile carierei

Howard și-a început cariera muzicală înregistrând rap-uri pe telefonul mamei sale și încărcându-le pe SoundCloud. În 2015, a format duo-ul Dream$Team cu colegul rapper australian DJ Marcus Jr., cu care a înregistrat multe cântece și a cântat în localuri locale. Howard la întâlnire ulterior pe producătorul Khaled Rohaim la un studio de înregistrări din Sydney; impresionat de abilități lui Howard, Rohaim este oferit de lucru să scrie cântece pentru diverse artiști. În 2017, Howard a semnat cu Sony Music Australia.

„14 cu un vis” și Breakthroughs

Howard și-a lansat EP-ul de debut, „14 with a Dream”, în august 2018. În aceeași lună, el a atras atenția când a devenit finalist la o competiție la postul de radio Triple J din Australia. Puțin mai târziu, în 2018, Howard a urcat pe scenă la câteva festivaluri din Australia, inclusiv Listen Out, One Night Stand și Newtown.

În 2019, Howard a început un parteneriat cu Columbia Records și casa de discuri a rapperului Lil Bibby, Grade A Productions. De asemenea, la susținut pe rapperul Juice Wrld în turneul australian al acestuia din urmă. În consecință, Juice Wrld a devenit un mentor apropiat al lui Howard, locuind cu el în Los Angeles și învățându-l desubturile procesului de înregistrare. Howard a continuat să cânte la festivalurile Rolling Loud din New York și Miami. El a câștigat recunoașterea internațională în decembrie 2019, când a încărcat videoclipul pentru melodia sa „Let Her Go” pe YouTube.

(Fotografia de Frazer Harrison/Getty Images)

Colaborări și mixtape „F*ck Love”.

Howard a colaborat cu numeroase artiști la o varietate de melodii de-a lungul anului 2020. La începutul anului, a lansat piesa „Diva”, cu rapperul Lil Tecca. Ulterior, a lansat „Addison Rae”, care a devenit o senzație TikTok; „Fade Away”, cu rapperul Lil Tjay; și „Go”, cu regretatul Juice Wrld. În iunie, Howard a apărut în „Pain is Temporary”, albumul de studio de debut al lui Bankrol Hayden.

În iulie 2020, Howard și-a lansat un mixtape-ul său comercial de debut, „F*ck Love”, cu Corbin, Lil Mosey și Juice Wrld. A dat naștere single-ului principal „So Done”, care a fost însoțit de un videoclip muzical. La începutul lui 2021, „F*ck Love” a ajuns pe primul loc în topul albumelor ARIA din Australia, făcându-l pe Howard cel mai tânăr artist solo australian care a ajuns în această poziție. A ajuns, de asemenea, pe locul trei în Billboard 200 din SUA. Howard a lansat două ediții de lux ale „F*ck Love”, a doua dintre acestea conținând apariții în invitația lui Stunna Gambino, Lil Durk, G Herbo și Polo G.

Alte colaborări și single

Printre celelalte colaborări ale sale, Howard a fost prezentat pe cântece precum „Speak”, de la Internet Money; „Orașul meu”, de Onefour; „Îmi amintește de tine”, de Juice Wrld; și „Unstable”, de Justin Bieber. Între timp, a avut uriașe cu propriile sale single-uri „Without You” și „Stay”. Primul, care a fost relansat ca un remix cu Miley Cyrus, a ajuns pe locul opt în Billboard Hot 100; a fost primul single din top zece al lui Howard ca artist solo. „Stay” a fost un succes și mai mare, ajungând pe primul loc în Hot 100 pentru a veni cel mai înalt single al lui Howard din SUA.

Modă

Moda a fost o componentă integrată a carierei lui Howard până acum. Când locuia în Australia, purta adesea treninguri sport din lipsă de bani. Cu toate acestea, după ce sa mutat în California și a câștigat faimă, la început să poarte îmbrăcăminte de la designeri de ultimă generație precum Louis Vuitton și Celine. A devenit cunoscut mai ales pentru dragostea lui pentru puloverele tricotate. În plus, Howard a fost prezentat în revista de modă și cultură Flaunt și a fost coperta revistei britanice Wonderland la sfârșitul anului 2021.

Viata personala

În 2020, Howard a început o relație cu starul TikTok Katarina Deme. Locuiește în Los Angeles, California, împreună cu mama și fratele său mai mic.

Howard a mers pe Instagram în august 2021 pentru a le spune fanilor săi că se recuperează de COVID-19 și că sa autoizolat de o săptămână. Mai târziu, el a postat pe Twitter un videoclip în care a dezvăluit că se află în carantină cu iubita lui, deoarece ambii contractaseră virusul. În timpul videoclipului, Howard a primit o actualizare că nu este infectat cu COVID.

Articolul precedentVince Carter
Articolul următorNick Lachey

Related Articles

Ultimele articole