Preturi de criza – Primul hotel fara stele costa doar 7 euro noaptea

Primul hotel fara stele costa doar 7 euro noaptea

Primul hotel fara stele din lume, „Null Stern” (fara stea) hotelase afla in orasul elvetian Sevelen, iar o camera costa pe noapte 7 euro. Pentru acesti bani primiti o camera fara ferestre, fara incalzire si cu foarte putina apa calda. Turistii pot face dus pe hol unde trebuie sa astepte destul de mult la coada care se formeaza in fiecare zi. Hotel a fost deschis la inceputul acestei veri si se bucura de extrem de multi turisti pentru conditiile oferite.

Hotelul „anti lux” are si o parte buna, este construit intr-un buncar nuclear scos din folosinta, o relicva a Razboiului Rece, deci cei care aleg sa-si petreaca o noapte in „subsol” sunt intr-o siguranta maxima. Hotelul este contruit o buna parte in pamant, astfel ca aerul conditionat nu ar fi avut niciun rost, insa iarna, patronii pun la dispozitie clientilor sticle cu apa fierbinte pentru a le tine de cald.

Patrik Riklin, patronul hotelului inedit sustine ca a reusit aceasta performanta datorita ideii „mai putin este mai mult” si pentru a educa lumea sa nu mai fie atat de opulenta.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole