Pretul secretului

Sa-l trezesc la realitate sau sa-l feresc de ea?
Daca iubesti, trebuie sa mai si ascunzi unele lucruri?La ce te gandesti cand vrei sa ascunzi?

1233_004_sex_adolescentiDe pilda, la faptul ca el te iubeste si sigur va suferi daca-i spui acel lucru. Ce anume il face sa sufere? Faptul ca se confrunta cu o realitate? Crezi ca o intalnire intamplatoare e un motiv puternic de suferinta? E mult mai important sa ne confruntam cu realitatea si unii cu altii, decat sa ne menajam ca strutii. Si asta pentru a putea sa tragem concluzii, sa ne dezvoltam personal si sa dezvoltam relatia.

Sunt femei care fac in prezenta iubitului remarci de genul: cutare e indragostit lulea de mine sau : cutare e asa dragut! Si cu ce scop spun asta iubitului lor? Intai trebuie sa-si clarifice lor acest scop. Poate vor sa arate ca nu sunt bunul lor, ca sunt atragatoare si pentru altii, sau poate se simt neglijate… deci au nevoie sa-l faca gelos. Dar cand declansezi un val, trebuie sa stii daca poti sa-i faci fata. Adica, bun, l-ai facut gelos. Si mai departe ce faci? El va continua sa fie gelos, si asta va starni anumite comportamente, periculoase, din partea lui. Ai produs avalansa…

Dar unui tip foarte orgolios? Daca gresesti cu ceva ii spui? Cum ii spui? Orgolios inseamna sa nu accepti si sa nu inveti nimic din ce traiesti. Daca nu-i spui, nu-i dai sansa sa se schimbe. Dar daca-i spui, poate va sti sa depaseasca momentul, deci se va maturiza emotional. Daca il protejezi de anumite evenimente din viata ta, el ramane acelasi si te miri cum cea de dupa tine ca sti sa-l schimbe din cocos in catel. Pentru ca cealalta are, cu certitudine, alta abordare decat tine. Stie sa-l provoace, ii da posibilitatea sa-si manifeste orgoliul, si atunci isi cunoaste si el limitele, isi da seama ca le are.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole