Pozitii sex agreate de femei

Pozitii sex agreate de femei 

Daca lumea ar fi perfecta femeile ar trebui sa aiba orgasm de fiecare data cand fac sex (la fel ca si barbatii), iar toti barbatii ar avea abdomenul plat. Poate ca nu traim intr-o lume perfecta dar ca o femeie sa aiba orgasm des, daca nu de fiecare data cand face sex, nu este imposibil de realizat.
Este un fapt binecunoscut ca o femeie nu ajunge la orgasm numai daca o pentrezi, trebuie stimulat si clitorisul la fel de mult. Avand in vedere acest lucru tragem concluzia ca orice pozitie in care o parte a corpului tau sau orice altceva (cearsaful sau o jucarie) ii atinge si ii stimuleaza clitorisul, in timp ce este penetrata este apreciata de iubita ta. Cheia este sa faci clitorisul si vaginul sa functioneze in perfecta armonie, ceea ce nu este la fel de usor de facut pe cat este de spus.

Prima pe lista este pozitia misionarului. Pentru tine poate parea plictisitoare si monotona dar aceasta pozitie permite parului tau pubian sa-i stimuleze clitorisul in timp ce esti inauntrul ei. Daca asezi o perna sub fundul ei vei obtine unghiul perfect pentru a-i atinge punctul G in timp ce ea se poate misca sub tine pentru a te „primi” cat mai bine. Aceasta pozitie nu da gres aproape nicodata, dar nu uita ca cel mai important lucru in obtinerea unei partide de sex excelente este comunicarea.

Femeia deasupra
Aceasta pozitie ii permite femeii sa aleaga unghiul de penetrare si viteza, in timp ce tie iti permite sa-i stimulezi clitorisul cu parul pubian sau chiar si cu degetul. Este important ca partea cu care ii atingi clitorisul sa fie umeda. Daca ea nu stie acest lucru, foloseste saliva sau lubrifiant.

Pe la spate
Aceasta pozitie este apreciata de femei daca este pusa in aplicare asa cum trebuie. Multi barbati stimuleaza clitorisul cu degetele, ceea ce este grozav, dar din anumite motive – probabil din cauza ca sunt distrasi de propria placere – se opresc. Mare greseala! Oprindu- te la jumatate nu faci decat sa o lasi pe jumatate excitata. Probabil ca nu va spune nimic pentru ca este placut in continuare, numai ca nu e orgasmic.
Ar fi mai simplu sa-si stimuleze singura clitorisul, dar s-ar putea sa nu aiba stabilitate avand in vedere ca se va sprijini intr-o singura mana. Discutati si decideti care varianta ii convine mai mult. Acesta pozitie poate sa nu te avantajeze pe tine foarte tare pentru ca exista posibilitatea sa termini prea repede, asa ca ia-o mai incet si ia-ti si o pauza atunci cand ai nevoie. Inca un sfat: nu uita sa ii stimulezi clitorisul pana la capat.

Pe scaun
Scaunul este cea mai buna scena pentru punerea in practica a scenariilor de genul „femeia deasupra”. Este aproape imposibil ca parul tau pubian sau abdomenul tau sa nu ii stimuleze clitorisul in timp ce e cu fata la tine. Iar daca este cu spatele la tine isi poate stimula singura clitorisul.
Fiecare femeie poate avea orgasm, trebuie numai sa gasesti combinatia optima pentru a o satisface. Nu uita ca este responsabila de propria placere si ca trebuie sa experimenteze pentru a afla ce ii place in materie de sex.

Articolul precedentstatusuri beton de messenger yahoo
Articolul următortexte agatat

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. alte pozitii?mie nu imi place deloc sa stau deasupra.alte pozitii mai interesante.astea le facea si bunica.ALTCEVA???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole