Poze nud cu Rihanna

Poze nud cu Rihanna

Fotografii nud s-au scurs pe internet cu artista in varsta de 21 de ani.
Imaginile putin neclare au fost facuta de ea insasi cu telefonul Blackberry. In ele apare Rihanna in dormitorul si baia hotelului London din Hollyrihanna_chris-brown_chilotei-rozwood unde a stat cu Chris Brown.

După scandalul pozelor în care cântăreaţa R&B Cassie apărea goală pe internet, a venit rândul Rihannei să fie victima unui scandal pe aceeaşi temă. Aceasta din urmă  s-ar fi pozat în ipostaze provocatoare, imagini ce au fost făcute publice online. Totuşi, ambiguitatea planează asupra pozelor în care femeia apare complet dezbrăcată. Dacă în pozele cu Rihanna îmbrăcată faţa acesteia se vede clar, în cele cu presupusa Rihanna dezbrăcată, chipul acesteia nu poate fi văzut în poze. Rihanna nu  a comentat încă pe acest subiect.
rihanna_poze-nud_01rihanna_poze-nud_02rihanna_poze-nud_03rihanna_poze-nud_04rihanna_poze-nud_05rihanna_poze-nud_06rihanna_poze-nud_07

Related Articles

7 COMENTARII

  1. in pozele nud… se vede foarte clar ca nu este corpul Rihannei 🙂 ea are un corp mult mai frumos..si se observa diferenta in poze…si uitati-va la mobila…pare mai mult o camera de hotel… It is a Bad Joke oricum…;) cei care au publicat pozele astea sunt doar niste … care incearca sa ii faca cantaretei o imagine proasta..

  2. stiam eu!!!!frate uita.te mai bn la poze si dp uita.te la un video de.al ei sa vezi ca ea e,se stia ca e o curva.

  3. thoamne frate…comunistilor..auzi frate e dezbracata e si curva..lol..si nush kre ar fi problema dak e curva..curva= isi traieste viatz;)

  4. nu e curva pt k nu se culcacu mai multi pe bani dar sincer ma dezamagit se ia dupa toate proastele paris hilton ,……….o imita si pe lady gaga putzin dar lady gaga nu e proasta o iubesk pe lady gaga

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole