Post Malone

Care este valoarea netă a lui Post Malone?

Post Malone este un rapper, cântăreț, compozitor, chitarist și producător de discuri american. Post Malone are o avere netă de 45 de milioane de dolari. Este cunoscut pentru muzica sa care combină elemente dintr-o gamă largă de genuri, inclusiv hip hop, pop, country și rock. El a câștigat pentru prima dată recunoașterea cu single-ul său de debut din 2015, „White Iverson”.

Fapte cheie

  • Câștigă 500.000 USD per concert
  • A câștigat 60 de milioane de dolari între iunie 2019 și iunie 2020
  • Are zeci de aprobări și chiar și o linie de trandafir

Primul început de viață și începutul carierei

Austin Richard Post sa născut pe 4 iulie 1995, în Syracuse, New York. Crescut de tatăl și mama vitregă, familia sa mutat la Grapevine, Texas, după numirea tatălui său ca manager al concesiunilor pentru Dallas Cowboys. Tatăl său la introduces în mai multe genuri de muzică, fiind DJ în tinerețe. În Texas, Post a început să cânte la chitară și a fost într-o trupă de heavy metal. Potrivit lui Post, el numele de scenă „Post Malone” când avea în jur de 14 sau 15 ani, numele de familie plus „Malone”. pe care la primit de la un generator de nume rap online. Și-a creat primul mixtape „Young and After Them Riches” la vârsta de 16 ani. După absolvire, sa înscris pentru scurt timp la Tarrant County College din Fort Worth, Texas, dar a renunțat și sa mutat la Los Angeles împreună cu prietenul Jason Probst.

În LA, Post, Probst și câțiva alți producători și artiști au format grupul BLCKVRD și au înregistrat muzică împreună, în timp ce mai mulți membri au locuit împreună în Valea San Fernando. Acolo, Post la întâlnire pe Rex Kudo, care a produs mai multe piese pentru el, inclusiv „White Iverson”. În februarie 2015, „White Iverson” a fost încărcat în contul Post pe SoundCloud, o platformă de partajare a muzicii, iar videoclipul muzical însoțitor a fost lansat în iulie 2015.

Atingerea Succesului

„White Iverson” a fost lăudat de mulți, inclusiv de Mac Miller și Wiz Khalifa, și a atins un milion de vizualizări într-o lună de la lansare. urmare, Post a început să atragă atenția caselor de discuri și a semnat un contract de înregistrare cu Republic Records în august 2015. de 18 ani a lui Kylie Jenner. Împreună, au colaborat la single-ul „Fade” de pe albumul lui Kanye „The Life of Pablo”.

Primul mixtape al lui Post ce a fost semnat, „26 august”, a fost lansat în mai 2016, urmat de primul său album de studio „Stoney” în decembrie. Albumul a fost certificat dublu platină de către RIAA în octombrie 2017. În septembrie 2017, Post a lansat primul single de pe cel de-al doilea album al său, „Rockstar”, cu 21 Savage. A ajuns pe primul loc pe lista Billboard Hot 100, nu a mai rămas timp de opt săptămâni consecutive. „Psycho” a fost al doilea single de pe album, lansat în februarie 2018 și cu Ty Dolla Sign și debutând pe locul doi în Billboard .Al doilea album de studio al Postului, „Beerbongs & Bentleys”, a fost lansat în aprilie 2018 și a doborât primul record de streaming pe Spotify cu 78,7 milioane de streamuri în lume. „Beerbongs & Bentleys” a câștigat Post patru nominalizări la premiile Grammy. Al treilea album de studio „Hollywood’s Bleeding” a fost lansat în septembrie 2019 și a debutat pe primul loc în Billboard  200.

(Fotografia de Matt Winkelmeyer/Getty Images pentru dcp)

Post a doborât recordul de 34 de ani al lui Michael Jackson pentru cele mai multe săptămâni în topul Billboard ‘s Top R&B and Hip-Hop Albums în august 2018, „Stoney” ating a 77-a săptămână în top, în comparație cu albumul „ Thriller” al lui Jackson, care doar a ajuns la 76 de săptămâni. Alte proiecte muzicale în care Post a fost implicat includ multe colaborări cu diverse artiști. A lucrat cu Swae Lee la piesa „Sunflower” pentru coloana sonoră a filmului „Spider-Man: Into the Spider-Verse” din 2018. Alte colaborări notabile includ piesa „Goodbyes” din iulie 2019, cu Young Thug.

În calitate de compozitor principal, Post primește mai multe drepturi de autor decât mulți alți artiști de înregistrări. În ceea ce privește veniturile din concert, Post încasează 500.000 USD per concert. De asemenea, el găzduiește propriul festival de muzică, Posty Fest, care a început în 2018 și sa vândut înainte chiar de a fi anunțat programul. În plus, bucură de sponsorizări cu semeni precum HyperX, True Religion și Bud Light. Parteneriatul lui Bud Light a fost deosebit de extins; Post nu numai că a cântat la diferite evenimente Bud Light, cum ar fi concertele lor Bud Light: Dive Bar, împreună au lansat și o colecție de modă pe viață limitată care a fost pusă în vânzare în august 2019.

Câștiguri și alte eforturi

Între iunie 2019 și iunie 2020, Post Malone a câștigat 60 de milioane de dolari din diversele sale eforturi. Asta a fost suficient pentru a face unul dintre cei mai bine plătiți rapperi din lume. O parte solidă din câștigurile sale au venit din turnee. În 2019 și 2020, turneul și-a încasat 1,3 milioane de dolari per oraș. De asemenea, a câștigat milioane din susținerea unor companii precum Bud Light Seltzer, care includea sau reclamă memorabilă pentru Super Bowl.

În iunie 2020, Post a lansat o linie de trandafiri, Maison No. 9.

Paul Morigi/Getty Images

Viața personală și controverse

Post a avut o relație de trei ani cu Ashlen Diaz, care sa încheiat în noiembrie 2018. În prezent locuiește în Los Angeles, California, deși mai păstrează o casă de 3 milioane de dolari, de 13.000 de metri pătrați, în nordul Utah. Casa lui anterioară din San Fernando Valley, California, a fost jefuită pe 1 septembrie 2018.

Este binecunoscut pentru stilul său personal îndrăzneț, care include o colecție mare de tatuaje pe față. În special are o serie de tatuaje pe față, cum ar fi o linie de sârmă ghimpată pe frunte, cuvintele „Stay Away” deasupra sprâncenei drepte, „always” și „obosit” sub ambii ochi și „STONEY” sub ambii ochi. bărbie.

O controversă în jurul Postului este acuzațiile de mai multe publice și de pe rețelele sociale de a fi un „vultur al culturii”. Aceștia îl acuză că „și-a însușit” cultura afro-americană. În ianuarie 2018, Post sa dezvăluit în starea de ebrietate împotriva persoanelor care îl acuză de acest lucru. Câteva zile mai târziu, el a spus într-un interviu pentru GQ „există o luptă pentru a fi un rapper alb”. El a primit, de asemenea, reacții pentru comentariile pe care le-a făcut într-un interviu acordat publicației poloneze NewOnce, susținând că hip-hop-ul modern nu are „oameni care vorbesc despre proștii adevărate” și că „dacă vrei să te gândești la viață, nu asculta hip-hop.” Criticii au inclus colegii rapperi Lil B și Vince Staples, precum și critici pe rețelele sociale.

Related Articles

Ultimele articole