Pentru ei conteaza foarte mult fizicul? De ce?

Pentru ei conteaza foarte mult fizicul? De ce?

FETE vs. BAIETI
Este normal sa-i observi in treacat pectoralii sau funduletul simpatic, insa nu ramai cu privirea lipita de repesctivele parti anatomice, asa cum se intampla cand lui ii cade privirea pe sanii tai, spre exemplu. O explicatie ar fi faptul ca baietii sunt pur si simplu altfel construiti decat fetele.

EI “VAD” MAI BINE DECAT NOIpentru-ei-conteaza-foarte-mult-fizicul-de-ce
Se pare ca e chiar pe bune: baietii au simtul vazului foarte dezvoltat. Probabil mult mai dezvoltat decat al fetelor. Acesta este un motiv pentru faptul ca le place atat de mult sa se uite dupa fete si sa le studieze din priviri.

O ALTFEL DE SEXUALITATE
Sexualitatea pare sa accentueze diferentele dintre fete si baieti in ceea ce priveste felul in care vad lucrurile. In cazul baietilor, sexualitatea are multe forme de manifestare exterioara, pe cand la fete e interiorizata. Atunci cand saruta un baiat, o fata inchide ochii. Baiatul tine insa ochii deschisi, deoarece, ca sa-si hraneasca dorinta, el are nevoie sa vada ceea ce se intampla.

SELECTIA E SUBIECTIVA
Aici suntem de acord: toti baietii se uita dupa fete, in aproape orice imprejurare si la orice varsta. Dar este de asemenea adevarat si ca, desi toti se uita, fiecare e atras de chestii diferite. E o mare greseala sa crezi ca pentru orice baiat fata ideala arata ca un top-model.

NU DOAR FIZICUL CONTEAZA
Felul in care arati este destul de important la inceput, cand el nu te cunoaste. Dar pana la urma, intr-o relatie vor conta mai mult personalitatea ta si chestiile pe care le aveti in comun decat daca ai 1,80 m sau 1,50 m. El se va indragosti de tine si de tot ceea ce reprezinti tu, nu numai de felul in care arati.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole