Paul Pacuraru filmat cand se masturbeaza

Paul Pacuraru filmat cand se masturbeaza

CANCAN a intrat in posesia unei inregistrari video incendiare in care Paul Pacuraru apare gol, mangaindu-si organul genital Un film-bomba arunca in aer clasa politica! Ex-ministrul Muncii si Familiei Paul Pacuraru a fost filmat la bupaul-pacuraru-filmat-cand-se-masturbeazastul gol si cu chilotii in vine in timp ce vorbea cu o persoana pe net si isi mangaia organul genital. Inregistrarea video – realizata cu o camera web de catre interlocutorul sau interlocutoarea de pe net – are o poveste uluitoare.

Reporterii CANCAN au descoperit ca incredibilul film circula de mai multa vreme pe piata si ca detinatorii lui au incercat, pana acum, sa-l vanda in mai multe locuri. La un moment dat un fragment din inregistrare (mai exact, prima parte a filmului, in care politicianul era surprins doar la bustul gol, intretinand o conversatie pe internet) a fost lasat sa se „scurga” in presa. Ministru in functie la acea data, Pacuraru a declarat ca s-ar incerca discreditarea lui si a explicat: „Eram la mine acasa, unde stau cum vreau. Mai ales ca era foarte cald, ca eu nu am aer conditionat!”. Ulterior, demnitarul a recunoscut ca este dependent de conversatiile pe internet: „Messengerul e un deliciu pentru mine, dar trebuie sa fiu foarte atent, ca niciodata nu stiu cu cine vorbesc!”.

Cum se apara

Apoi a aparut si partea a doua a inregistrarii. Dupa ce fusese filmat de camera web dezbracandu-se de maiou, Paul Pacuraru este surprins intr-o ipostaza socanta: isi coboara chilotii si incepe sa-si maseze organul genital in fata calculatorului. In paralel politicipanul si-a continuat discutia de la distanta cu persoana care il inregistra!
Contactat ieri de CANCAN, Paul Pacuraru spune ca misterioasa persoana care l-a filmat ar fi de origine romana si ca este stabilita la Munchen. „Am depus deja o plangere impotriva acelei persoane la politia germana deoarece este vorba despre o infractiune informatica si un trucaj ordinar. Adica, in film, pur si simplu nu eram eu! In primele imagini eram eu, dar mai departe totul este o facatura”, a marturisit politicianul, exclusiv pentru CANCAN. Asadar, ex-ministrul Muncii sustine ca in prima parte a inregistrarii este el, intr-adevar, dar ca a doua parte ar fi un trucaj. „Totul a pornit de la un incident banal. Copilul meu lasase webcam-ul deschis si eu eram acasa la mine. Nimeni nu are nicio treaba cu spatiul meu privat. In film, repet, nu eram eu, e doar o facatura! Nu ma intereseaza absolut deloc cine si de ce a dat acum aceasta caseta!”, ne-a mai spus politicianul.

De trei ori senator

Paul Pacuraru s-a numarat
in decembrie ?89 printre membrii fondatori ai PNL,
dar a devenit vizibil in politica abia in ?96, dupa ce a obtinut mappndatul de senator de Galati. In 2000 si 2004
a fost reales ca senator, detinand si functiile de vicepresedinte sau secretar
al Senatului.
El a fost apoi ministrul Muncii si Familiei intre 2007 si 2008.
A demisionat din aceasta functie in septembrie 2008 dupa ce Senatul a aprobat DNA-ului inceperea urmaririi penale impotriva ministrului intr-un dosar de coruptie.
In prezent Pacuraru este doar membru PNL.

„In primele imagini eram eu, dar mai departe totul este o facatura”
Paul Pacuraru

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole