Parul crescut sub piele – nu mai este o problema

52Cu totii ne-am cronfruntat cu probleme firelor de par crescute sub piele. Nu numai ca sunt inestetice, dar pot provoca infectii. Micile umflaturi care apar la radacina parului sunt provocate de firul scurt care incepe sa creasca sub piele. Parul nu numai ca apare in locuri expuse barbieritului sau epilarii, dar apare si pe zonele mai inchise la culoare.

Cea mai des facuta greseala este barbieritul in directia opusa cresterii firelor de par. Acest lucru ar trebui sa fie evitat, mai ales in zonele sensibile precum gatul sau sub linia maxilarului. Epilarea in raspar este principala cauza a cresterii firelor de par in raspar pentru ca il forteaza sa creasca in piele.

Alta problema este ca nu se acorda destula atentie dupa epilat sau barbierit. Acest lucru provoaca pielea sa devina mai tare, mai dura, iar parul nu mai poate creste normal. O crema hidratanta poate fi folosita ca sa inmoaie pielea.

Crema de barbierit este de asemenea importanta. Una pe baza de ierburi este cea mai potrivita. De asemenea, lamele noi si ascutite sunt foarte importante pentru a evita cresterea parului in raspar. Acum poti alege di multe modele, in functie de brand si de nevoile tale.

Daca folosesti alte metode de indepartarea a parului precum epilatul cu ceara, trebuie sa mai alternezi cu epilatul cu lama pentru ca ceara slabeste firul de par si nu il mai lasa sa creasca normal.

Daca tot nu poti trata problema firelor crescute in piele, iata alte sfaturi despre cum sa le scoti.

Cea mai buna metoda este pensatul. Este si mai eficient daca astepti sa se vindece singura umflatura mica de la firul de par, adica vreo doua zile. Dupa ce se vindeca, impinge parul spre exterior si scoate-l.

Ca sa eviti problema cresterii firelor de par in piele, fii foarte atenta cu produsele pe care le alegi si cum le aplici inainte si dupa epilat.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole