Paris Hilton

Care este valoarea netă a lui Paris Hilton?

Paris Hilton este o moștenitoare, socialită, model, actriță și antreprenor născut în New York. În momentul în care scriu, ea are o netă de 300 de milioane de dolari. Paris Hilton este strănepoata lui Conrad Hilton, fondatorul lanțului de hoteluri Hilton, dar și-a câștigat propria avere printr-o susținere foarte profitabilă și un imperiu de produse care sunt deosebit de populare în străinătate. Imperiul ei de licențiere include astăzi magazine de vânzare cu amănuntul din întreaga lume care vând îmbrăcăminte, genți de mână, parfumuri și multe altele marca Paris. Mai în prezent, ea a susținut 17 parfumuri care au generat venituri brute de peste 2 miliarde de dolari. De fapt, cea mai mare parte a averii nete a Parisului este atribuită redevențelor sale de parfum. Ea primește probabilitatea de a reduce de 20-30% a profiturilor generate.

Îi costă miliarde de familie

Bunicul lui Paris Hilton, Barron, era atât de rușinat de nepoatele sale, în ​​2007 și-a ajustat termenii testamentului pentru a lăsa 97% din averea sa de 4,5 miliarde de dolari către organizațiile de caritate în loc de familie. Deci, în loc ca aproximativ două duzini de oameni să moștenească 4,5 miliarde de dolari, 190 de milioane de dolari de persoane, aceiași oameni împart 3% din 4,5 miliarde de dolari. Adică un total de 135 de milioane de dolari, aproximativ 5,6 milioane de dolari de persoane.

Tinereţe

Paris Whitney Hilton sa născut pe 17 februarie 1981, în New York City, din fiul Kathy Hilton, o fostă actriță și socialite, și al omului de afaceri Richard Hilton. Ea este cea mai mare dintre cei patru copii, inclusiv cunoscută socialistă Nicky Hilton. Străbunicul ei (din partea tatălui ei) a fost Conrad Hilton, care a fondat Hilton Hotels. Familia sa mutat frecvent, împărțind timpul între o suită din hotelul Waldorf-Astoria din Manhattan, Hamptons și Beverly Hills. Crescând, ea a alergat într-un cerc social cu colegi precum Ivanka Trump, Nicole Richie și Kim Kardashian. Familia era prietenă apropiată cu Michael Jackson și era adesea invitată la spectacolele lui. Ea a urmat Școala Profesională pentru Copii la vârsta de 15 ani și a petrecut un an după aceea la Școala Provo Canyon pentru tineri cu probleme emoționale. Mai târziu a obținut un GED.

Modelare

Ea a început să lucreze ca model în timpul școlii elementare și, ulterior, a fost semnată cu T Management. Ea a modelat pentru diverse campanii de publicitate, inclusiv pentru furnizarea de top precum Ford Models și pentru creșterea precum Guess, Christian Dior și Marciano, printre altele. Până în 2001, ea încă modela și atrage atenția presei pentru stilul ei de viață sălbatic și aventurile de mare profil cu actori precum Leonardo DiCaprio. A fost supranumită „Leading IT Girl” din New York în 2001. Parisul a continuat să modeleze de-a lungul vieții sale de adult; în ianuarie 2018 a modelat colecția Yeezy 6 a lui Kanye West, iar în februarie 2019 a modelat pentru campania Plein Sport a lui Phillip Plein.

Sex Tape și Viața Simplă

În noiembrie 2003, a apărut pe internet o casetă sexuală neautorizată cu Paris și pe iubitul de atunci Rick Salomon. Salomon a comercializat apoi videoclipul și la distribuirea însușilor sub titlul „1 Night in Paris” în aprilie 2004, câștigând milioane în timp ce Paris a încercat un proces. Cazul a fost soluționat în afara instanței, iar rapoartele indică că Hilton a primit 400.000 de dolari din videoclip.

La trei săptămâni după lansarea videoclipului scandalos, a avut premiera primul reality show al lui Hilton. Ea a colabora cu prietena din copilărie Nicole Richie la „Viața simplă”, un reality show în care apar doi oameni din lumea socială care încearcă să ajungă în „lumea reală”, lucrând cu gulere albastre și îndeplinind sarcini ușoare, cum ar fi mulsul vacilor. . Era teamă că scandalul caselor sexuale ar însemna sfârșitul spectacolului chiar înainte de a începe și ar înstrăina publicul, dar spectacolul a continuat să devină un succes uriaș. Datorită faimei atât pentru sex tape, cât și pentru noul ei reality show, nu uși la început să se deschidă: Guess a abordat-o pentru a apărea în trei campanii internaționale, a făcut o apariție ca invitată la „Saturday Night Live”, unde Jimmy Fallon ia intervievat despre scandalul casetei Salomon într-un mod bun. „

Yann COATSALIOU / AFP

Alte Venturi

În 2004, Hilton a scris „Confessions of an Heiress: A Tongue-in-Cheek Peek behind the Pose” împreună cu autorul Merle Ginsberg. Cartea a fost criticată de critici, dar a ajuns în continuare pe lista celor mai bine vândute NY Times. În același timp, și-a început propria linie de parfumuri și o franciză de club de noapte. Spre sfârșitul anului 2005, ea începuse să lucreze la proiectarea propriei linii de bijuterii și de asemenea, a lansat o altă carte, „Jurnalul moștenitoarei tale: mărturisește-o totul”. În 2006, Hilton și-a lansat propria casă de discuri și a lansat primul album cu titlul propriu. Ea a intrat în lumea DJing-ului la începutul anilor 2010 și, potrivit Time Magazine, Hilton sa impus drept cea mai bine plătită femeie DJ în 2014.

Persona și prezența media

O mare parte din atenția presei din jurul lui Hilton sa concentrat pe imaginea ei de moștenitoare a fetiței de petrecere și pe stereotipurile de „blond prost”, „fată de vale” și artificialitate. Ea a rostit adesea versuri care au devenit notorii în cultura pop, cum ar fi „atât de fierbinte”, replica ei semnătură. Este o imagine despre care se spune că este un act realizat cu atenție sau un „brand”, și care a devenit o problemă în cariera atunci când trebuie să fie respectată ca om de afaceri. Se spune că perioada dintre 2003-2009 a fost „perioada ei de glorie”. Huffington Post a declarat anul 2007 drept începutul sfârșitului domniei sale tabloide. În era rețelelor sociale, Hilton și-a impus platforma precum Twitter și Instagram, cu milioane de urmăritori.

Viata personala

Hilton a fost arestată și pusă sub control pentru conducerea sub influența alcoolului în septembrie 2006. Ea a fost din nou în instanță câteva luni mai târziu când și-a încălcat probațiunea conducând cu un permis suspendat. Ea a fost condamnată la 45 de zile de închisoare, dar ulterior a fost redusă la 23 de zile. Ea a ajuns la închisoare în noaptea de 3 iunie 2007, sosind direct de la o apariție la MTV Movie Awards 2007. Ea a fost eliberată devreme după doar 3 zile de executare din motive de sănătate nespecificate și atacuri de panică), dar în cele din urmă a fost chemată înapoi în instanță și a fost obligată să-și ispășească restul timpului în închisoare.

Parisul a fost asociat și văzut cu mulți actori și muzicieni celebri de-a lungul timpului ei ca socialite. Paris a fost logodită cu modelul Jason Shaw în perioada 2002-3003. Ea a fost logodită și cu moștenitorul navei grecești Paris Latsis, dar a anulat logodna lor după doar patru luni. În ianuarie 2018, sa logodit cu actorul Chris Zylka (care a cerut în căsătorie cu un inel de 2 milioane de dolari), dar logodna sa încheiat în noiembrie 2018.

Mai recent, Parisul a avut o relație cu capitalistul de risc Carter Reum.

Imobiliare

În 2007, Paris a plătit 5,9 milioane de dolari pentru o casă într-o comunitate închisă păzită din suburbia Sherman Oaks din LA. Aceasta este casa care a fost spartă de așa-numitul „Bling Ring”. Ea a deținut anterior o casă de 6,2 milioane de dolari în Beverly Hills și o casă în Hollywood Hills.

În 2014, Parisul a cumpărat un penthouse în centrul Manhattanului pentru 4,9 milioane de dolari.

În august 2021, Paris și Carter Reum au plătit 8,4 milioane de dolari pentru o proprietate pe malul oceanului în Malibu.

Articolul precedentBillie Eilish
Articolul următorRoger Waters

Related Articles

Ultimele articole