Par impletit – coafuri cu par impletit

Par impletit – coafuri cu par impletit

Dincolo de clasicele codite impletite, trebuie sa stii ca prin impletirea parului poti realiza coafuri creative si interesante.

Partea cea mai dificila este pana inveti sa stapapar-impletit-coafuri-cu-par-impletitnesti suvitele de par si sa realizezi impletituri ceva mai complexe. Apoi totul tine de creativitatea de care dispui.

Noi iti sugeram cateva tipuri de coafuri din care sa te inspiri, realizate prin impletirea parului:

Impletituri casual

Daca ai nevoie de o coafura simpla, de zi, o poti avea in numai cateva minute. Separa-ti parul printr-o carare pe mijloc si alege de o parte si de cealalta a capului cate o suvita subtire de par. Impleteste suvitele, apoi leaga-le impreuna la spate. Mai simplu de atat, nici nu se poate.

In cateva minute obtii o coafura lejera, dar foarte interesanta. Este un stil ce poate fi adaptat atat pentru birou, cat si pentru iesirile cu prietenii.

Daca vrei sa ii oferi un aer romantic, adauga accesorii supradimensionate, iar pentru un aspect hippie, impleteste cozile impreuna cu o panglica subtire si colorata.
Coada impletita pe o parte

Aceasta este solutia ideala de a „masca” un breton de care te-ai plictisit sau de a-l transforma intr-un look cu totul nou. Poti adapta coada impletita pe o parte chiar daca nu ai breton si o poti transforma intr-o coafura libertina de zi, dar si intr-una eleganta, de seara.

Daca bretonul tau este scurt, vei avea nevoie de fixativ sau de alt prpar-impletit-coafuri-cu-par-impletit1odus de styling cu fixare puternica pentru a aseza firele care vor iesi din coada impletita.

Parul impletit iti va incadra fruntea asemenea unei bentite, iar rezultatul final va depinde de tine: fie lasi restul parului liber, fie il strangi astfel incat sa obtii o coafura bine delimitata.


Coc romantic

O solutie ideala daca trebuie sa participi la o nunta sau la oricare alt eveniment special, dar nu vrei sau nu mai ai timp sa mergi la coafor.

Din parul impletit poti realiza un coc foarte elegant si romanpar-impletit-coafuri-cu-par-impletit2tic in acelasi timp, partea cea mai interesanta fiind aceea ca iti permite sa adaugi accesorii asortate cu tinuta sa.

Pentru ca este vorba de o coafura ceva mai complicata, vei avea nevoie de ajutorul cuiva pentru a o finaliza. Pe de alta parte, poti simplifica stilul daca nu te poate ajuta nimeni.


Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole