Papoose

Care este valoarea netă a lui Papoose?

Papoose este un rapper american care are o netă de 500 de mii de dolari. Papoose și-a făcut debutul în rap pe albumul din 1998 „Roots of Evil”, de Kool G Rap. După aceasta, a produs și distribuit o multitudine de propriile mixtape-uri, în cele din urmă a semnat cu Jive Records. După ce albumul său de studio de debut a cunoscut mai multe întârzieri, Papoose a părăsit Jive și a lansat noi mixtape cu colaboratorul DJ Kay Slay, înainte de a lansa în sfârșitul albumului său „The Nacirema Dream” prin Fontana Distribution.

Primul început de viață și începutul carierei

Papoose, al numelui real este Shamele Mackie, sa născut în 1978 în New York City, New York și a crescut în cartierul Bedford-Stuyvesant din Brooklyn. El este de origine liberiană. Mackie și-a câștigat porecla Papoose de la bunică sa, care simțea că seamănă cu un copil nativ american când era copil. În adolescență, Mackie a urmat liceul Immaculata din Oshawa, Quebec, Canada.

Mackie și-a făcut debutul în rap în 1998, apărând pe albumul lui Kool G Rap „Roots of Evil”. Mai târziu, în 2004, și-a lansat single-ul de debut, „Thug Connection”, care conținea fața b „Alphabetical Slaughter”. Deși Select Records îi oferă lui Mackie un acord cu opt album, acesta a refuzat.

Mixtape independent

După o perioadă Rikers Island, Mackie a început să producă și să vândă în mod independent propriile mixtape. El ia prezentat una dintre aceste mixtape lui DJ Kay Slay, care ulterior la invitat pe Mackie la emisiunea sa de radio. Slay a fost atât de impresionat de interpretare „Alphabetical Slaughter” de către artist, care la semnat pe amprenta sa Streetsweepers. Mackie a lansat un mixtape-uri, însumând mai mult de duzină între 2004 și 2006. Printre titluri s-au numărat „Street Knowledge”, „The Beast from the East”, „The Underground King”, „Unfinished Business” și „ Locul doi”. este primul învins.” În această perioadă, Mackie a câștigat Premiul Justo Mixtape pentru cel mai bun artist underground și a implicat cu casa de discuri Flipmode Squad a rapperului Busta Rhymes.

Mackie a valorificat progresul său prin semnarea unui contract de 1,5 milioane de dolari cu Jive Records. Cu toate acestea, din cauza lor întârzieri și a unei eventuale retrageri a albumului său de studio de debut, Mackie a părăsit Jive pentru a lansa mai multe mixtape independente cu DJ Kay Slay. Între 2007 și 2012, a scos nouă dintre ele, inclusiv „International Known”, „Build or Destroy”, „Papoose Season”, „King of New York” și „Most Hated Alive”.

Getty

Albume de studio

După ce a lansat 27 de mixtape, Mackie și-a lansat în sfârșitul albumului de debut, „The Nacirema Dream”, în 2013. Lansat prin Honorable Records și Fontana Distribution, a avut apariții ale unor artiști precum Erykah Badu, Jadakiss, Mavado și Mobb Deep și a dat naștere single-urilor „On Top of My Game”, „What’s My Name” și „Get At Me”. Albumul a fost bine revizuit de critici și a debutat pe locul 97 în Billboard 200 și pe locul 13 în topul Top R&B/Hip-Hop Albums.

După lansarea mixtape-urilor sale „Hoodie Season”, „Hoodie Season 2” și „Cigar Society”, Mackie și-a lansat cel de-al doilea album de studio, „You Can’t Stop Destiny”, în 2015. Albumul a avut apariții în invitații de la Troy. Ave, Remy Ma și Maino, printre alții. Un al treilea album de studio, intitulat „Underrated”, a apărut în 2019. Acesta a fost urmat în 2020 de „Endangered Species”.

Televiziune și Film

Dincolo de muzică, Mackie a apărut alături de soția sa Remy Ma în cel de-al șaselea sezon al programului de realitate VH1 „Love & Hip Hop: New York”. Spectacolul documentează viețile mai multe persoane din zona New York-ului care sunt implicate în scena muzicii hip hop. După apariția lor inițială, Mackie și Ma au continuat să fie în sezoane pentru sezoanele șapte și opt și au fost promovate în distribuția principală pentru sezoanele nouă și zece. În 2018, cuplul a jucat în serialul spinoff de trei săptămâni „Remy & Papoose: Meet the Mackies”, care le-a relatat viețile în timp ce se pregătește să aibă primul lor copil. În plus, au jucat în propria lor specială de vacanță, intitulată „Remy & Papoose: A Merry Mackie Holiday”.

Pe marele ecran, Mackie a jucat un pic în thrillerul polițist din 2008 „Righteous Kill”. Regizat de Jon Avnet, filmul ia jucat pe Al Pacino, Robert De Niro, John Leguizamo și Carla Gugino. Un alt rapper, 50 Cent, a mai apărut în film.

Viata personala

În 2008, Mackie sa căsătorit cu rapperul Remy Ma, în timp ce acesta din urmă a fost încarcerat într-o închisoare din statul New York. Ma a fost recent condamnată pentru agresiune, deținere ilegală de arme și tentativă de constrângere în legătură cu o împușcătură în afara unei delicatese din Manhattan. După eliberarea ei, Mackie și Ma au avut o ceremonie formală de căsătorie în 2016. Doi mai târziu, cuplul a avut primul lor copil, fiica Reminisce Mackenzie. Împreună cu fosta lui iubită Yvetta Lashley, Mackie are și copii pe nume Shamele Jr. și Dejanae. O altă fiică, Destiny, sa născut în 2000.

Articolul precedentEdward Snowden
Articolul următor211 Mesaje De Multumire

Related Articles

Ultimele articole