Ce ochelari de soare ti se potrivesc conform formei fetei tale?

Nu este nimic mai bun decat sa incerci o pereche de ochelari de soare si sa ti se potriveasca perfect, nu? Ar fi o situatie ideala daca nu ar fi marea varietate si cantitatea de ochelari de soare care pot fi achizitionate. Desi sa faci corect prima alegere este destul de dificil, iti aratam ochelarii de soare care ti se potrivesc cel mai bine in functie de forma fetei tale.  

In zilele insorite , ochelarii de soare sunt un accesoriu de moda esential fara de care nu putem iesi din casa. Pe langa faptul ca ne protejeaza ochii de razele ultraviolete, acestea ofera o nota de stil unic imaginii tale.

Daca te gandesti sa iti reinnoiesti vechii ochelari de soare pentru altii mai moderni, cu siguranta i-ai vazut in toate stilurile si culorile. Ochelari mici sau XXL, plastic sau metalici, degradati, saizeci… Exista toate stilurile si culorile. Dar pentru a le da pe cele care te favorizeaza, trebuie sa tii cont de forma fetei tale. Poti sa spui care este al tau? Va oferim cateva indicii!

Ochelari de soare conform formei fetei tale

Tine minte intotdeauna ca ochelarii de soare pe care ii alegi trebuie sa se conformeze formei fetei tale. Acest lucru este foarte important deoarece exista diferite tipuri de fete printre care putem distinge fetele ovale, rotunde, patrate, alungite, inima si diamante . Prin urmare, trebuie sa stii ca daca ai o fata mica si optezi pentru ochelarii XXL, fata ta practic va disparea.

Pentru a evita astfel de greseli, tine cont de ochelarii de soare care se vor potrivi cel mai bine chipului tau. Va fi o alegere sigura!

Ochelari pentru fata ovala

Fiind o fata foarte universala, cu pometii inalti si mai ingusta decat fruntea, ti se vor potrivi practic toate modelele de ochelari. Desigur, o atentie deosebita trebuie acordata proportiei , adica daca fata ta nu este foarte mare, nu alege ochelari mari.

Ochelari pentru fata lunga

Evita ochelarii foarte colturali cu linii marcate si opteaza pentru modele ovale in tonuri moi precum camel sau nud.

Ochelari pentru fata patrata

Aceasta fata se caracterizeaza prin latimea prelungita a fruntii, a maxilarului si a pometilor . Aruncati modelele cu colturi obisnuite si cele care sunt pe orizontala foarte alungite, optand pentru stiluri rotunjite dar nu excesiv de ovale sau rotunde.

Alege un model de ochelari cat mai inalti. Scopul este de a reduce inaltimea fetei si de a compensa dimensiunea fruntii.

Ochelari pentru fata rotunda

Cauta proportionalitatea dintre latimea si inaltimea fetei cu ochelari mari cu linii verticale sau orizontale, patrate sau dreptunghiulare, cu margini groase, alungindu-ti astfel trasaturile.

Pe langa utilizarea ramelor intunecate, culorile intense precum rosul sau nuantele „ciocolata” vor minimiza atentia asupra trasaturilor particulare ale fetei tale.

Ochelari pentru fata inimii

Daca ai o barbie ingusta, pronuntata , pometi inalti si o frunte larga, cel mai bun model de ochelari pentru tine este stilul aviator. In ceea ce priveste culoarea lentilei, trebuie evitat ca aceasta sa fie inchisa, culorile cele mai potrivite fiind maro deschis si gri, evitand verdele si rosul.

Scopul este de a distrage atentia catre partea inferioara a fetei, minimizand latimea acesteia.

Ochelari pentru fata diamant

Frunte ingusta, ochi mici, maxilar usor pronuntat si pometi inalti. Extindeti dimensiunile fruntii folosind ochelari alungiti care sa acopere cat mai putin din frunte. Uita de paharele patrate si opteaza pentru -+ rotunzi.

Ochelari de soare pentru fata triunghiulara

Fata cu frunte ingusta si barbie pronuntata. Pentru a compensa, alege rame de ochelari care dau volum partii superioare pentru a distra atentia catre partea inferioara a fetei, minimizand latimea acesteia.

Pentru a mari dimensiunile fruntii, folositi ochelari alungiti care sa acopere cea mai mica parte fara a parasi tamplele.

Ochelari de soare pentru fata triunghi inversat

Pentru a compensa factiunile, alegeti ochelari de soare care sunt mai largi in partea de jos , cu rame rotunjite si culori moi si materiale usoare, ramele fara rame si ochelarii de aviator va vor arata grozav.

Articolul precedentKelly Clarkson
Articolul următorPaul Wall

Related Articles

Ultimele articole