O mamica din Statele Unite a adus pe lume opt copii in cinci minute

O mamica din Statele Unite a adus pe lume opt copii in cinci minute

O mamica din Statele Unite a adus pe lume opt copii in cinci minute! Este pentru a doua oara in lume cand se nasc octupleti. Cei sase baieti si cele doua fetite au venit pe lume la un spital de langa Los Angles. o-mamica-din-statele-unite-a-adus-pe-lume-opt-copii-in-cinci-minute

Bebelusii cantaresc intre 800 de grame si 1,5 kilograme fiecare. Mamica a fost asistata la operatia de cezariana de aproape 50 de medici si asistente.

Trei dintre micuti au probleme de respiratie, in schimb, ceilalti se simt bine. Ca sa nu-i incurce, doctorii i-au botezat pe micuti cu litere de la „A” la „H”. Parintii au cerut discretie si n-au vrut sa-si faca cunoscuta identitatea.

Primii octupleti din lume care au supravietuit s-au nascut acum zece ani, tot in Statele Unite, in Texas. Insa unul dinto-mamica-din-statele-unite-a-adus-pe-lume-opt-copii-in-cinci-minute2o-mamica-din-statele-unite-a-adus-pe-lume-opt-copii-in-cinci-minute4re copii a murit la o saptamana do-mamica-din-statele-unite-a-adus-pe-lume-opt-copii-in-cinci-minute1upa nastere.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole