Nu poti uita prima iubire

Ai iubit si inca iubesti un baiat. Va cunoasteti de cand erati mici, a inceput cu o iubire copilareasca, dar apoi s-a dezvoltat intr-o relatie serioasa. Din pacate, el te dezamageste, dar de fiecare data ii cedezi cuvintelor lui. Nu te-ai indragostit de cine nu trebuia.

prima-iubireDaca privesti la relatia ta cu acest baiat, ea s-a bazat mai mult pe sperantele si proiectiile tale decat pe realitate. Stiu ca suna trist, dar numai constientizand care e pozitia ta in raport cu realitatea iti poti da seama de dependenta pe care ai dezvoltat-o in acest fel. Cel mai important lucru nu e sa gasesti relatia ideala, ci sa te regasesti pe tine si sa iti gasesti demnitatea intr-o relatie. Nu trebuie sa suferi.

Ce ne indica plansul?

Unii plang mai mult, altii mai putin, fetele pot sa o faca, baietii de obicei se ascund, pentru a nu fi priviti ca slabi sau vulnerabili. Uneori, plansul e doar semnul rasfatului si al faptului ca nu ai obtinut ce ai vrut in momentul respectiv. Alteori, mai serios, plansul inseamna suparare, neputinta, sentimentul de neimplinire sau de nedreptate.

Daca insa izbucnirile in plans apar aproape necontrolate si la scene care de obicei nu provoaca emotii puternice, plansul poate fi semnul unor tulburari de emotie sau depresie. Observarea plansului la cei din jur sau constientizarea faptului ca lacrimile iti izbucnesc mult mai usor ca inainte poate fi o metoda de a preintampina problemele unei depresii la tine sau la cel de langa tine.

Comunicand mai bine, exprimand mai bine emotiile si sentimentele si incercand sa gasesti modalitati de a rezolva problemele una cate una, in masura in care ele apar, te poate ajuta sa depasesti perioade de stres puternic in viata ta, sentimentul de abandon si chiar, in cazuri extreme, tentetive de suicid.

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. […] Ai iubit si inca iubesti un baiat. Va cunoasteti de cand erati mici, a inceput cu o iubire copilareasca, dar apoi s-a dezvoltat intr-o relatie serioasa. Din pacate, el te dezamageste, dar de fiecare data ii cedezi cuvintelor lui. Nu te-ai indragostit de cine nu trebuia. Daca privesti la relatia ta cu acest baiat, ea s-a […] Love Site […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole