Nu cersi niciodata de la un barbat aceste 10 lucruri pe care le meriti

Ai observat ca traim intr-o lume a rolurilor inversate?

Barbatii devin din ce in ce mai pasivi, interesati doar sa joace greu pentru a obtine ceva, in timp ce unele femei, sunt cele care se straduiesc din greu sa mentinem scanteia vie.

Femeile au devenit urmaritoare, initiatoare, reparatoare si indragostite toate intr-unul. Deseori ies din zona de confort pentru a satisface nevoile barbatilor egoisti.

O facem pentru ca suntem prea plini de compasiune si prea sensibili la durerea si suferinta altor oameni.

Si atunci descoperim ca am mers prea departe in calatoria de a ne neglija pe noi insine, propriile nevoi si dorinte.

Atunci ne dam seama ca ar trebui sa primim acelasi tratament in schimb, fara sa cersim sau sa cerem lucrurile pe care cu siguranta le meritam.

Am uitat ca noi suntem cele care ar trebui urmaritte si nu invers.

Am inchis ochii la faptul ca nu este nici normal, nici doamna sa cersi un barbat pentru ceva care ar trebui sa fie o norma.

Am renuntat la aprecierea si respectul fata de noi insine, tolerand comportamentele altora.

In acest sens, fa-ti o favoare sa nu implori niciodata un barbat pentru aceste 10 lucruri pe care cu siguranta le meriti:

1. Sa te respecte

In primul rand: Niciodata, niciodata sa nu implori un barbat sa te trateze cu respect! De ce?

Pentru ca, tolerand comportamentul lui de rahat, ii anunti ca esti de acord ca el sa nu te trateze corect si sa apara doar atunci cand este convenabil.

Meriti sa fii respectat pentru cine esti si parerea ta conteaza!

Meriti sa fii tratat la fel cum ii tratezi pe ceilalti.

2. Sa-ti trimita mesaje 

Daca nu este capabil sa construiasca doua sau trei propozitii semnificative, nu ar trebui sa raspunzi niciodata la textele lui.

Daca nu este capabil sa-si aminteasca sa-ti trimita mesaje de buna dimineata si noapte buna , atunci stii ca nu merita o secunda din timpul tau, cu atat mai putin sa te rogi sa se schimbe.

3. Sa-ti faca complimente

Un barbat adevarat acorda mare atentie detaliilor si face un efort sa laude toate acele mici si mari schimbari in femeia lui.

Un barbat adevarat face un compliment plin de semnificatie si calduros pentru ca stie cat de mult inseamna pentru femeia pe care o iubeste.

De aceea nu ar trebui sa cersi niciodata un barbat sa faca asa ceva.

Daca nu este interesat sa fie cel mai mare sprijin al tau si sa faca parte din viata ta, oricum esti mai bine fara el.

4. Sa fii o prioritate pentru el

Nu ar trebui sa te lasi niciodata intr-o situatie in care ti-ai dat tot trupul si sufletul pentru un barbat care inca nu are decenta sa te aleaga si sa te faca prioritatea lui.

Si nu ar trebui sa implori niciodata ca un astfel de barbat sa se schimbe sau sa inceapa sa te trateze asa cum meriti.

Daca nu este pregatit sa faca din tine prioritatea lui si sa-ti arate cat de mult insemni pentru el, inseamna ca nu este pregatit sa fie cu tine.

Si ai lucruri mai importante de facut in viata decat sa ai de-a face cu baieti imaturi care au inca ceva de facut.

5. Sa-si excluda fosta din viata lui

Daca te-a ales si face tot posibilul sa-ti demonstreze ca inca nu este dispus sa-si lase trecutul si sa-si retraga fostul din viata, stii ca meriti mai bine.

Stii ca nu ar trebui sa mai astepti o secunda pentru a-l lasa sa te lipseasca de respect si sa te faca sa te simti mai putin demn, pentru ca nu te-ai inscris pentru nimic din asta.

6. Sa fie fidel

Pentru un barbat caruia ii pasa cu adevarat de sentimentele tale, sa ramai fidel nu va fi niciodata discutabil.

A fi credincios ii va veni firesc unui barbat care te iubeste cu toata fiinta lui.

Fidelitatea a devenit un cadou scump in lumea moderna de astazi si nu ar trebui sa va asteptati niciodata la un asemenea cadou de la oameni ieftini.

Mai exact, nu ar trebui sa implori niciodata oamenii ieftini sa-ti dea ceva atat de valoros pentru ca pur si simplu nu sunt capabili sa faca acest lucru.

7. Sa-ti ofere atentie

Cand vii acasa de la serviciu sau se intampla ceva groaznic, nu ar trebui sa fii niciodata rugat ca un barbat sa te asculte daca el insusi nu este interesat sa faca acest lucru.

El ar trebui sa fie dornic sa-ti acorde o atentie deosebita atunci cand esti suparat, entuziasmat, trist si fericit. Si daca nu este, atunci stii ca este o cauza pierduta pentru tine.

8. Sa fie onest

La fel ca fidelitatea, onestitatea este un alt cadou scump la care nu ar trebui sa te astepti niciodata de la oamenii ieftini.

Nu va asteptati niciodata ca un barbat egoist, egocentr si toxic din fire sa fie sincer cu tine.

Nu pune niciodata scuze pentru un astfel de om, pentru ca daca i-ar pasa cu adevarat la tine, s-ar asigura al naibii de a ti-o arata.

9. Sa fie implicat in relatie

„E nevoie de implicarea amandurora.” „Este nevoie de doi pentru a lupta pentru o relatie.” Planificarea intalnirilor si mentinerea lucrurilor interesante nu este ceva de care ar trebui sa va faceti griji.

Daca nici macar nu incearca sa aranjeze o intalnire romantica si sa te duca undeva dragut, atunci singurul lucru pentru care ar trebui sa-ti faci griji este sa-l parasesti cat mai curand posibil.

10. Sa faca eforturi in relatie 

Barbatii adevarati nu isi pun scuze pentru ca sunt prea ocupati cu eforturi.

Doar barbatii adevarati stiu ca a face o femeie sa se simta speciala prin mici gesturi romantice si cuvinte dulci valoreaza un milion.

Si daca nu este pregatit sa ridice un deget pentru a te face sa te simti respectat, apreciat, iubit si in siguranta – fara sa-i spui asta – atunci stii ca nu merita nimic de la tine.

Articolul precedentJames May
Articolul următorBrian Wilson

Related Articles

Ultimele articole