Nikita este mamica – Poze cu fetita Nikitei

Nikita este mamica – Poze cu fetita Nikitei

 Ieri, la ora 15.45, fetita Nikitei a vazut pentru prima oara lumina zilei. In ciuda perioadei zbuciumate pe care mama ei a trait-o in ultimul timp, micuta a luat nota 10 la nastere.
Nikita s-a prezentat ieri dimineata la maternitatea „Panait Sarbu”, acuzand dureri in zona abdomenului. Dupa consultatie, medicii au denikcis sa o duca in sala de operatii pentru cezariana. La ora 15.45, Nikita a devenit mamica unei fetite de 3,300 kilograme si 51 de centimetri. Desi proaspata mamica nu s-a menajat foarte mult in ultimul timp, nasterea a decurs normal iar copilul a luat nota 10. Stirea a fost anuntata in premiera de Madalin Ionescu in cadrul emisiunii „Acces Direct”. La scurt timp dupa aceea, CANCAN a intrat in posesia primelor fotografii ale bebelusului si ale proaspetei mame.
In urma cu doua saptamani, Nikita s-a prezentat la medic, convinsa ca va naste, insa totul s-a demonstrat a fi doar o alarma falsa. De atunci, aceasta a devenit clienta fidela a maternitatii petrecandu-si timpul mai mult internata. Ieri dimineata, Nikita s-a simtit din ce in ce mai rau si a revenit in cabinetul medicului ginecolog. De data aceasta, inevitabilul s-a produs. Nikita a devenit mamica!
nikita1

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole