Nicky Hilton

Care este valoarea netă a lui Nicky Hilton?

Nicky Hilton este o femeie de afaceri americană, model de modă, socialită, celebritate, moștenitoare și designer de modă. Nicky Hilton are o avere netă de 50 de milioane de dolari. Deși Nicky Hilton a apărut pentru prima dată pe scenă ca o versiune ceva mai modestă a surorii ei, Paris, de atunci sa distanțat și mai mult de isteria generală a culturii celebrităților, preferând să rămână în afara ochiului public și să se concentreze pe viață. familie pentru cea mai mare parte.

Familiile Hilton și Rothschild

Vorbind despre viața de familie, Nicky Hilton este conectat la două dintre cele mai bogate familii din lume. Născut în familia Hilton ca moștenitoare a unui imperiu hotelier vechi de 100 de ani, Nicky este descendentul lui Conrad Hilton, un antreprenor care a început compania cu o investiție de 5.000 de dolari în 1919. Conad și-a crescut treptat afacerea, cumpărând Waldorf Astoria. . în 1949. De asemenea, a plătit 111 milioane de dolari în 1954 pentru un alt hotel în ceea ce era cea mai mare afacere imobiliară din istorie acea vreme.

Lui Conrad ia supraviețuit Barron Hilton, bunicul lui Nicky. La moartea sa, Conrad ia lăsat lui Barron doar 500.000 de dolari, deși Barron a preluat frâiele operațiunilor de afaceri ale tatălui său. Mai târziu, Barron a contestat testamentul tatălui său, câștigând semnificativ mai multe acțiuni în companie. Cu toate acestea, când Barron a murit, nu a lăsat mare lucru familiei sale, doar 3% din avea să fie împărțită între opt copii și patru nepoți, inclusiv Nicky și Paris. Ceilalți 97% au intrat în Fundația Conrad N. Hilton, o organizație de caritate non-profit. Acest lucru a fost în conformitate cu dorințele inițiale ale lui Conrad pentru a avea familii Hilton.

Aceasta înseamnă că Nicky și ceilalți aveau descendenți Hilton, în esență, „au ratat” familii, deoarece totul a mers în scopuri caritabile. În plus, familia Hilton nu mai deține niciun control asupra companiilor construite de Conrad, deoarece aceasta a fost cumpărată de Blackstone pentru 26 de miliarde de dolari în 2007. Acestea sunt spuse, familia Hilton este încă văzută ca un grup „de elită” de socializare. din America. .

Prin căsătoria ei, Nicky Hilton este, de asemenea, legată de familia Rothschild. Soțul lui Nicky este James Rothschild, nepotul celui de-al treilea baron de Rothschild, Victor. Familia Rothschild este o familie evreiască bogată, cu origini în Germania. După ce Mayer Amschel Rothschild a înființat o rețea bancară internațională în anii 1700, Rothschild au fost ridicați la statutul nobil.

Deși Rothschi sunt adesea acoperiți în secret (mai ales în ceea ce privește amploarea specifică a bogăției lor), este în general de acord că au deținut cea mai mare a avea proprie din lume în timpul secolului al XIX-lea. Deși area lor a scăzut ușor în secolul al XX-lea și mai departe, ei sunt încă implicați în servicii financiare, bancare, minerit, agricultură, vinificare și alte industrii profitabile. Astăzi, valoarea netă combinată a familiilor Rothschild este estimată la 400 de miliarde de dolari, unele estimări ajungând până la 1 trilion de dolari.

(Fotografie de Rich Fury/Getty Images)

Tinereţe

Nicholai Olivia Hilton sa născut pe 5 octombrie 1983 în New York City. Părinții sunt Kathy Hilton și Richard Hilton. Numită după bunicul ei Conrad Nicholas Hilton Jr., Nicky a fost crescută într-o gospodărie romano-catolică alături de doi frați mai mici și Paris Hilton, sora ei mai mare. A absolvit o școală catolică pentru fete din Upper East Side, înainte de a studia la Fashion Institute of Technology and Parsons.

Carieră

Nicky Hilton și-a început cariera de designer de modă în 2004 cu propria ei linie de îmbrăcăminte. Apoi a creat genți pentru Samantha Thavasa înainte de a începe o altă linie numită Nicholai. În 2010, ea a lansat o linie de bijuterii.

În 2014, ea a colaborat cu eLuxe pentru a crea o colecție de zece piese. În acel an, ea a lansat și o carte legată de modă, numită 365 Style . În 2015, ea a conceput o colecție-capsulă de genți de mână pentru Linea Pelle și a colaborat cu Smashbox pentru a crea o linie de produse cosmetice. Din 2017 până în 2019, a colaborat cu Tolani pentru o serie de colecții. Tot în 2019, ea a colaborat cu French Sole pentru a crea prima ei colecție de încălțăminte.

În plus, Nicky Hilton este un model care a colaborat cu branduri precum Antz Pantz. A apărut și în reviste de modă precum Lucire .

Deși Nicky sa asociat cu investitorii pentru a-și crea propria franciză hotelieră, în cele din urmă și-a dat în judecată partenerul în instanța federală, după ce sa opus utilizării de către aceștia a numelui ei. În 2007, Nicky a fost contradată în judecată pentru încălcarea contractului de partenerii ei.

Relații

Prima căsătorie a lui Nicky Hilton a fost în 2004 și sa căsătorie cu prietenul ei din copilărie, Todd Meisner, în Las Vegas. Căsătoria lor a fost rapid anulată după doar trei luni, ambele părți recunoscând că s-au căsătorit „la un capriciu”.

În 2011, Nicky Hilton a participat la nunta socialitei Petra Ecclestone și la cunoscut pe James Rothschild. Curând au început să se întâlnească, iar până în 2014 perechea sa logodit. Căsătoria lor a avut loc în 2015 la Palatul Kensington într-o ceremonie elaborată, regală. Nicky Hilton a ajuns în grădinile palatului și a ieșit dintr-un Bentley, purtând o rochie Valentino Haute Couture de 77.000 de dolari.

Rapoartele au afirmat că a avut loc o scurtă problemă când vălul lung al lui Nicky a rămas blocat sub cauciucul lui Bentley, când ea era pe cale să se îndrepte spre Palatul Kenington de la hotel. Paris a servit ca domnișoară de onoare în timpul ceremoniei, iar mai târziu a descris nunta surorii ei mai mici drept un „basm”. În 2016, Nicky și James Rothschild și-au întâmpinat primul copil pe lume. În 2017, au avut un al doilea copil.

Imobiliare

În 2013, sa raportat că Nicky Hilton a vândut un apartament în Hollywood Hills pentru 2,625 milioane de dolari. Ea cumpărase inițială proprietatea în 2007 pentru între 2,8 și 3 milioane de dolari, așa că a suferit o pierdere semnificativă la investiția inițială.

Articolul precedentRandy Couture
Articolul următorUzual

Related Articles

Ultimele articole