Mosu vine….dar cateodata nu vine…sau vine cu lacrimi si durere

Mosu vine….dar cateodata nu vine…sau vine cu lacrimi si durere

Toti asteptam sarbatoriile.La toti ne place sa primim cadouri cat de mici sau nesemnificative ar fi.Toti avem in suflet acel sentiment de sarbatori.Am asteptat sa vina mosu,chiar daca se zice ca Mos Nicolae este mai mic,si face cadouri micute,dar la mine nu a venit nici macar cu o bomboana.A fost rau,a fost o zi naspa,o zi in care au fost certuri si lacrimi de durere.Eu nu reprezint nimik pt nimeni,asta mi se zice….ca nu merit nimik,nici iubire nici alintari nici respect nimik.Sunt calcata in picioare,ma jigneste si isi bate joc de mine.Nu stiu daca merita cineva asta,dar stiu ca sunt perosane care chiar sunt rele si nu merita nimik pe lumea asta,iar eu care sunt buna cat de cat,si mereu vreau sa fie bine si frumos,am parte de durere.Cat de rai am fi,urati,prosti sau ipocriti,toti avem un suflet,toti avem o inima,suntem oameni cu totii,si macar de sarbatori ar trebui sa ne faca cineva sa zambim si sa fim si noi fericiti la fel ca toti ceilalti.

Chiar daca nu am parte sufleteste de sarbatori frumoase,pentru ca in loc sa mi le faca frumoase ,aduce durere si multa durere , va urez sa fiti voi fericiti si pentru mine si mai iubitori cu cei de langa voi . SARBATORI FERICITE !!!

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. Trebuie sa ne uitam noi la noi.
    „asta mi se zice….ca nu merit nimik,nici iubire nici alintari nici respect nimik”- tu ce crezi …. meriti ceva? daca tu esti de aceeashi parere inseamna ca intr-adevar vrei sa ti se raspunda asha.
    „Sunt calcata in picioare,ma jigneste si isi bate joc de mine.” – tu ti-ai bate joc de tine sau te-ai calca in picioare… daca raspunsul este NU atunci mai ai shanse sa nu se mai gandeasca asha despre tine… Fruntea sus … trebuie sa te merite… Ai incredere in tine… puterea sta in noi… si eu am primit o lectie care mi-a demonstrat ca daca te iubeshti tu, te vor iubi shi cei din jur… hai ca Mos Nicole nu e rau… fati singura uun cadou, cumparati singura aceea bomboana pe care ti-o doresti shi o sa-ti fie mai bine. 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole