Monica

Care este valoarea netă a Monicăi?

Monica este o cântăreață, compozitoare și actriță americană, care are o avea netă de 8 milioane de dolari. Cu vânzări de peste 25 de milioane de albume în lume, Monica este una dintre cele mai de succes vocaliste urbane R&B din istoria muzicii. În 1998, ea a lansat un duet cu Brandy Norwood, intitulat „The Boy Is Mine”, care a ajuns pe locul 1 în mai multe țări, a câștigat de două ori platină, a câștigat un Grammy și ia impus pe ambii cântări la superstarul. internaţional.

Monica și-a lansat albumul de studio de debut, „Miss Thang” din 1995, la vârsta de 13 ani și la urmat cu încă șapte, inclusiv „All Eyez on Me” (2002), „Still Standing” (2010) și „ Cod roșu” (2015). . Ea a avut șase single-uri pe locul 1, iar în 1995, a devenit cea mai tânără artistă care a avut două hituri consecutive pe locul 1 în topul single-urilor R&B „Billboard” cu „Don’t Take It Personal” și „ Înaintea ta”. Ieși din viața mea.” Monica a mai apărut în mai multe proiecte de film și televiziune, precum „Love Song” (2000), „American Dreams” (2003) și „Pastor Brown” (2009), și a jucat în reality show-ul BET „Monica: Încă”. Standing” în 2009. „Billboard” a clasat-o pe locul 24 în „Top 50 R&” din 2010.

Tinereţe

Monica sa născut Monica Denise Arnold pe 24 octombrie 1980, în Atlanta, Georgia. Mama ei, Marilyn, lucrează ca reprezentant al serviciului pentru a cumpăra Delta Air Lines, iar tatăl ei, Billy, era mecanic al unei companii de transport de marfă. Fratele mai mic al Monicăi, Montez, sa născut în 1983 și are un frate vitreg din partea tatălui, Jermond. După ce părinții ei au divorțat în 1987, mama Monicăi sa căsătorit cu reverendul Edward Best, care este unchiul rapperului Ludacris. Monica a început să cânte la Jones Hill Chapel United Methodist Church când avea 2 ani, iar în adolescență a câștigat peste 20 de concursuri de canto. La 10 ani, ea sa alăturat unui cor gospel ambulant numit Charles Thompson and the Majestics, devenind cel mai tânăr membru al lor. Monica a studiat la North Clayton High School,

Carieră

Când avea 11 ani, producătorul Dallas Austin a descoperit-o pe Monica în sala centrală din Atlanta. A fost atât de impresionat de interpretare din „Greatest Love of All” a lui Whitney Houston, când a semnat-o la Rowdy Records (o amprentă a Arista Records), iar albumul ei de debut, „Miss Thang”, a fost lansat. pe 18 iulie 1995. Albumul de 3x platină a atins apogeul pe locul 36 în „Billboard” 200 și pe locul 7 în topul Topului albumelor R&B/Hip-Hop și a inclus single-urile de succes „Don’t Take It Personal (Just Una dintre Zilele Dem),” „Like This”. și așa” și „Înainte de a ieși din viața mea”. Monica a trecut apoi la Arista Records și a avut un alt hit cu „For You I Will”, care era pe coloana sonoră „Space Jam”, în 1996. În 1998, a colaborat cu Brandy la „The Boy Is Mine,

În 2000, Monica a jucat în filmul MTV „Love Song” și a apărut în lungmetrajul „Boys and Girls”. La scurt timp, a jucat în „Felicity” (2001) și a interpretat „My Guy” în rolul lui Mary Wells într-un episod din 2003 din „American Dreams”. Cel de-al treilea album al Monicăi, „All Eyez on Me”, a fost lansat în noiembrie 2002 la noua casă de discuri J Records a lui Clive Davis, iar în iunie 2003, la urmat cu „After the Storm”, care a ajuns pe locul 1 râvnit al „Billboard”. „ 200 și a inclus single-ul din top 10 „So Gone”. În 2006, Monica și-a lansat un cincilea album de studio, „The Makings of Me” și a apărut în filmul „ATL”. Doi mai târziu, a jucat în specialul Peachtree TV „Monica: The Single”, iar în 2009, a apărut în filmul Lifetime „.

Monica a fost consilier pentru antrenorul lui Cee Lo Green la competiția de cântări NBC „The Voice”, în 2011, și a lansat albumul „New Life” la RCA Records în aprilie 2012. În 2013, a înregistrat un cover la piesei „Have Yourself”. ”. a Merry Little Christmas” pentru coloana sonoră „The Best Man Holiday”, iar albumul ei „Code Red” a fost lansat în decembrie 2015. În 2018, Monica a format o organizație non-profit, The Be Human Foundation, și a prezentat- o ​​cu o baladă numită „Fii om”. Ea a lansat single-ul „Commitment” (de pe viitorul ei album „Trenches”) în ianuarie 2019 și a ajuns pe primul loc în topul cântecelor R&B pentru adulți câteva luni mai târziu. În august 2020, Monica și Brandy au apărut în „Verzuz”, un serial de lupte online, iar luna următoare,

(Fotografia de Paras Griffin/Getty Images)

Viata personala

În 2000, iubitul Monicăi, Jarvis Weems, a sunat-o pe cântăreață în timp ce conducea către cimitirul unde a fost îngropat fratele său și ia spus că vrea să i se alăture. Monica a alergat la cimitir pentru a încerca să-l convingă pe Weems să nu-și pună capăt vieții, dar el nu a lăsat-o să urce în mașină și în cele din urmă a suflat geamul și sa împușcat în cap. Monica a declarat pentru revista „People” că, după sinuciderea lui Weems, moartea vărului ei (din cauza unui anevrism cerebral) și încarcerarea fostului iubit C-Murder pentru crimă, „Nu am mâncat, nu am dormit și nici nu am băut. s-ar vindeca vreodată”.

Monica a început o relație cu rapperul Rodney „Rocko” Hill în toamna anului 2000 și l-au întâmpinat pe fiul lui Rocko pe 21 mai 2005. S-au logodit la sfârșitul anului 2007 și i-au dat lui Rocko un frățior, Romelo, pe 8 ianuarie 2008. Monica și Rodney s-au despărțit la începutul lui 2010, iar ea sa căsătorit cu jucătorul NBA Shannon Brown pe 22 noiembrie 2010. Monica și Shannon au o fiică, Laiyah (născută pe 3 septembrie 2013), înainte de a divorțat în 2019.

Premii și nominalizări

Monica a fost nominalizată la patru premii Grammy, câștigând cea mai bună interpretare R&B a unui duo sau grup cu voce pentru „The Boy Is Mine” în 1999. Cântecul a câștigat, de asemenea, Monicai și Brandi două premii BMI Pop. Ea a câștigat premiul Centric la premiile BET din 2010 și a fost desemnată Artistul R&B al anului la premiile muzicale „Billboard” din 2006. În noiembrie 2020, a fost anunțat că Monica va primi premiul Lady of Soul la Soul Train Awards din acea lună și a câștigat, de asemenea, nominalizări la American Music Awards, Music Video Awards „Billboard”, Lady of Soul Awards, MOBO Awards, MTV Video Music Awards, NAACP Image Awards, Source Hip-Hop Music Awards și Teen Choice Awards.

Imobiliare

În februarie 2016, Monica și-a pus pe piață casa ei de 6.288 de metri pătrați din Atlanta pentru 550.000 de dolari. Ea a scăzut prețul cerut la 499.900 de dolari câteva luni mai târziu, iar casa cu 6 dormitoare sa vândut cu 450.000 de dolari în februarie 2017. Pe baza înregistrărilor imobiliare, se pare că Monica a plătit 420.500 de dolari pentru casă în mai 2009.

Articolul precedentMick Jagger
Articolul următorAbby Wambach

Related Articles

Ultimele articole