Monica ex Candy este mamica

Monica ex Candy este mamica

Dacă fosta ei colegă o duce extraordinar din punct de vedere muzical, deveninnd de ceva vreme Giulia de la DJ Project, Monica ex-Candy triumfă pe plan personal.

Roşcata de 25 de ani anunţă că a devenit mămică. monica_candyMicuţul Matei a venit pe lume în februarie şi este perfect sănătos. Problema e însă alta. Băieţelul a fost conceput din greşeală, după cum chiar tânăra brăileancă recunoaşte.

„Nu am plănuit să rămân însărcinată, dar dacă aşa s-a întâmplat, am considerat că este un dar de la Dumnezeu. Matei este totul pentru mine, acum”, a declarat vedeta pentru Click.

Cine este însă tatăl bebeluşului? Ei bine, un afacerist român din Germania, pe nume Ştefan. Ciudat, deşi copilul are deja două luni, bărbatul nu a apucat să îl cunoască şi nici să îl recunoască.

Monica este însă sigură că acest lucru se va întâmpla şi că se va alege nu numai cu un tată pentru fiul ei, dar şi cu un soţ pentru ea.

„Ştefan va veni în ţară la sfârşitul lunii mai, atunci când va recunoaşte băieţelul din punct de vedere legal. Tot atunci, ne vom ocupa de botez, dar şi de nunta noastră”, a mai spus fosta Candy.

„O să se afle mai multe atunci când o să fie nunta şi botezul. Tatăl copilului nu este o persoană publică, este un bărbat normal”, a dezvăluit, la „Poveştirile de Acasă”, Monica.

Din punct de vedere profesional, Monica intenţionează să revină pe scena muzicală. Va cânta pop-rock pe versuri religioase. „Vreau să cânt pentru sufletele oamenilor”, a spus, la „Acasă TV”, Monica.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole