Monica Columbeanu si-a lasat telefonul in taxi – Moni fara telefonul Vertu Ferrari Rosso in valoare de 7.500 euro

Monica Columbeanu si-a lasat telefonul in taxi – Moni fara telefonul Vertu Ferrari Rosso in valoare de 7.500 euro

Sotia afaceristului a avut parte de un dus rece, weekendul acesta, la Mamaia, cand din senin s-a trezit ca-i lipseste mobilul, un Vertu Ferrari Rosso, primit in dar de la sotul ei, in valoare de 7.500 de euro.

La finalul unei nopti de pomina petrecute pe litoral, in care a facut turul cluburilor de fite intr-un anturaj dubios, cu Diana Antal, prietena ei, monica-columbeanu-si-a-lasat-telefonul-in-taxi-moni-fara-telefonul-vertu-ferrari-rosso-in-valoare-de-7500-euroMoni a trecut printr-o spaima teribila care a trezit-o instantaneu la realitate. Extrem de obosita, dar inca euforica, sotia milionarului de la Izvorani a uitat pe bancheta unui taxi telefonul mobil Vertu Ferrari Rosso de 7.500 de euro. Pentru ea valoarea acestuia este mai mult sentimentala, „bijuteria” fiindu-i oferita de sot de ziua ei. Mai grav insa este faptul ca Moni vorbea cu ajutorul acestui aparat cu Iri, cel care in acel moment nu se afla in tara. „Intr-un fel a fost haios ce mi s-a intamplat, mai ales ca eu nu am mai mers cu taxiul de la Bacau. Dupa ce am fost in cluburi si am facut baie dimineata, in mare, prietena mea, Diana, mi-a propus sa nu mai dormim si sa mergem sa luam micul dejun impreuna”, ne-a povestit Monica, la doua zile dupa incident. Pentru ca la hotelul unde au fost cazate micul dejun incepea sa fie servit dupa ora opt, gasca mahmura, care petrecuse pana in zori, s-a decis sa se mute la hotel Astoria, unde servirea incepea devreme si unde au ajuns cu ajutorul unui taxi banal al unei firme constantene. „Recunosc, acum sunt obisnuita cu masina personala. Bineinteles ca dupa ce m-am urcat, mi-am scos telefonul si toate cele in jurul meu.

Am constatat abia la hotel ca nu-l mai am. Norocul a facut insa sa fiu auzita de patronul hotelului, care, la randul lui, l-a contactat pe proprietarul firmei de taxiuri. In cateva minute, telefonul mi-a fost adus de un angajat care nu a dorit nicio recompensa de la mine, ci doar sa-i platesc cursa”, ne-a relatat Monica, amuzata de experienta care i-a amintit de copilarie.
Moni are prostul obicei de a-si lasa telefoanele pe bancheta din spate a masinii personale, figura care s-a repetat, din pacate, in taxi .

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole