Monica Columbeanu insarcinata sau nu ?

Monica Columbeanu insarcinata sau nu ?

CONFIRMARE. Sotia lui Irinel Columbeanu a recunoscut pentru cotidianul Cancan ca avea programare pentru o ecografie, dar a amanat aceasta analiza din cauza faptului ca medicul care ar fi trebuit sa o faca nu era acolo In timp ce alte doua tabloide au publicat o poveste conform careia Monica Columbeanu si-a dus mama la o clinica de lux dmonica-columbeanu-insarcinata-sau-nuin Bucuresti pentru un tratament de intinerire, CANCAN a aruncat bomba cu privire la o eventuala sarcina. Ieri, am contactat-o pe sotia lui Iri pentru a afla care este, de fapt, realitatea.

In cursul zilei de astazi, Monica Columbeanu va merge din nou la Clinica Esthera din zona Dorobanti, pentru a afla daca este sau nu insarcinata. Desi programarea initiala fusese facuta pentru marti, specialistul s-a vazut nevoit sa o amane din cauza unei urgente. In aceste conditii, Moni a fost rugata sa revina pe 9 aprilie.
Cu toate ca presa a relatat mai multe variante cu privire la motivul pentru care sotia lui Iri a trecut pragul clinicii, CANCAN l-a aflat pe cel real. Ca sa nu mai existe niciun dubiu asupra veridicitatii informatiilor noastre, am contactat-o pe Moni Columbeanu si am intrebat-o cat adevar exista in faptul ca a mers la clinica pentru o ecografie abdominala menita sa confirme o potentiala sarcina. „Am fost intr-adevar la Clinica Esthera. Aveam programata o intalnire cu Dr. Ion Bacan (n.r. – medic ecografist) dar care nu a mai ajuns la clinica pentru ca intervenise ceva important. Asadar am reprogramat consultatia pentru maine (n.r. – azi) si urmeaza sa aflu abia atunci”, ne-a confirmat Monica. Asadar, astazi, sotia lui Iri va afla daca ii va oferi fiicei sale o surioara sau un fratior.


Mama ei a dat-o de gol

Desi a reusit sa pastreze destul de mult timp misterul asupra vizitei sale la clinica din Dorobanti, doamna Gabor, cea care si-a insotit fiica la control, nu
s-a putut abtine si a afirmat cu voce tare, chiar inainte de intrarea in cabinet: „Doamne, mama, de i-ai face o surioara Irinei”. Din pacate, emotiile sale au fost prelungite pana astazi, cand, daca nu mai intervine nimic, va primi rezultatul specialistului.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole