Monica Columbeanu implineste azi 23 de ani – Monica Columbeanu premiata pentru pictorialul din „Qui”

Monica Columbeanu implineste azi 23 de ani – Monica Columbeanu premiata pentru pictorialul din „Qui”

Imaginea extrem de sexy cu Monica Columbeanu fummonica-columbeanu-premiata-de-ziua-ei-pentru-pictorialul-din-quiand din trabuc i-a innebunit pe italieni.

Se intampla in urma cu doi ani, insa luna aceasta ea sa pregateste sa primeasca premiul pentru „Cea mai buna coperta a revistei QUI”.

„Ar trebui sa ajung pe 23 ianuarie in Italia, sa-mi ridic premiul pentru cea mai frumoasa coperta a revistei Qui, conform voturilor cititorilor. Sunt nevoita insa sa schimb data unei sedinte foto pe care o am aici, in Romania”, spune sotia lui Iri.
Pictorialul din „Qui” a fost realizat la o luna dupa aparitia in „Max” intr-un material antirasism si pentru fotografiile din „Qui Magazine” modelul a purtat lenjerie intima sexy, cu portjartier, iar ca accesoriu a avut un trabuc.

Pentru acest lucru admiratorii vedetei noastre au votat-o online pe aceasta si au desemnat-o cea mai sexy.

Moni a fost interesata sa vada cat succes are peste hotare si a aflat ca tirajul revistei s-a epuizat in doar doua zile, fiind suplimentat ulterior cu 200.000 de exemplare.

Astazi Monica Columbeanu, nascuta sub zodia capricornului, implineste frumoasa varsta de 23 de ani.

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. […] Monica Columbeanu implineste azi 23 de ani – Monica Columbeanu premiata pentru pictorialul din “Qui” Monica Columbeanu implineste azi 23 de ani – Monica Columbeanu premiata pentru pictorialul din “Qui” Imaginea extrem de sexy cu Monica Columbeanu fumand din trabuc i-a innebunit pe italieni. Se intampla in urma cu doi ani, insa luna aceasta ea sa pregateste sa primeasca premiul pentru “Cea mai buna coperta a revistei QUI”. “Ar trebui sa ajung pe Read the original post:  Monica Columbeanu implineste azi 23 de ani – Monica Columbeanu premiata pentru pictorialul din “Qu… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole