Monica Columbeanu cu sanii goi – Moni dezbracata

Monica Columbeanu cu sanii goi – Moni dezbracata

O clipă de neatenţie din partea Monicăi Columbeanu a fost de ajuns ca fotoreporterul Click! să-i surprindă sânii, în toată splendoarea lor.

Se laudă cu un trup demn de invidiat, pe care şi l-a expus în nenumărate rânduri pe podiumurile de modă sau în pictoriale sexi, în lenjerie intimă, dar a refuzat cu vehemenţă să pozeze goală.monica-columbeanu-cu-sanii-goi-moni-dezbracata1

Totuşi, Monica Columbeanu nu a ocolit niciodată decolteurile generoase, chiar dacă, de multe ori, a dat apă la moară cârcotaşilor care susţin că şi-ar fi mărit bustul cu ajutorul implanturilor cu silicon. Dar iată că inevitabilul s-a produs! Deşi ar fi avut posibilitatea să-şi îmbogăţească conturile cu o sumă exorbitantă, pozând nud pentru o revistă, Monica şi-a arătat „misteriosul” bust gratis, la o prezentare de modă ce a avut loc în Plaza România.

Îmbrăcată într-o rochie Peter Murray, extrem de decoltată în părţile laterale, soţia lui Iri s-a străduit din răsputeri să-şi ţină mâinile pe lângă corp, pentru a se „proteja”, dar iată că, într-un moment de neatenţie, ea a oferit publicului o privelişte de neuitat. „Gurile rele” susţin că Monica a purtat intenţionat „buclucaşa” rochie, special pentru ca toate blitz-urile să fie aţintite asupra sa. Şi se pare că i-a reuşit din plin, din moment ce Monica a fost, încă o dată, vedeta incontestamonica-columbeanu-cu-sanii-goi-moni-dezbracata2bilă a serii.

Related Articles

2 COMENTARII

  1. Multa invidie si prostie popeascooo .Si daca isi arata sanii care este problema? Te temi sa nu se uite sotul tau la sanii ei ? Hai ca am ras

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole