Moduri sigure pentru a-ti da seama ca esti femeie

Moduri sigure pentru a-ti da seama ca esti femeie (material misogin!)

Esti nesuferita.
Cand esti intrebata ” S-a intamplat ceva?” raspunzi ”Nu” si te superi cand esti crezuta.
Devii atrasa de cineva pentru ca este relaxat si ii plac petrecerile, incepi sa te intalnesti cu el si, imediat te astepti ca el sa inceteze acest comportament.
Tot timpul iti ia cu o ora mai mult decat ai spus pentru a te pregati pentru seara in oras.
Tot timpul ascunzi evenimente foarte importante in termeni foarte putin importanti, pentru a avea de ce sa te superi cand prietenul te refuza deoarece are treburi importante de rezolvat.
Exemplu: spui ‘Nu-i nimic important, dar ma intrebam daca nu ai vrea sa imi vizitezi parintii, daca nu esti prea ocupat la sfarsit de saptamana.’ cand de fapt vrei sa spui ‘Inseamna foarte mult pentru mine daca ai veni sa-mi vizitezi familia in acest sfarsit de saptamana, nu conteaza daca se poate sau nu!’

Nemultumiri
Daca tu incerci sa dormi, este deoarece esti obosita dupa treburile zilnice aproape superumane; daca el incearca sa doarma este deoarece este lenes.
Nu conteaza in ce activitate, el nu o face asa de bine ca un fost prieten.
Daca iti da atentie, te sufoca. Daca iti da libertate, te ignora.
Urasti orice bar care ii place lui.
Ceri sa fii tratata ca egal in toate – dar nu cand sunt de platit masa, biletele de autobuz, biletele la concerte, bauturile, imbracamintea, etc. – acestea sunt cadouri necesare pentru a-si dovedi dragostea.
Declari sindromul premenstrual in orice moment. Daca iti stie perioada ciclului, ii spui ca este neregulat datorita stresului din viata ta.
Nu uiti ca ORICE femeie care doar se uita la prietenul tau trebuie catalogata ca USOARA, iar reteaua ta de prieteni trebuie informata imediat pentru a imprastia aceasta cat de repede posibil.
Ii faci viata mizerabila facandu-l sa se simta vinovat daca face altceva decat sa-ti satisfaca tie nevoile.
Plangi fara vreun motiv aparent.
Intri in cercul de prieteni al prietenului tau, te desparti de el, iar apoi te asiguri ca esti prezenta la fiecare intalnire pentru urmatoarea luna, doar pentru a-l rani si mai tare.

Articolul precedentScrisoarea unei blonde
Articolul următorFemeile despre Barbati

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole