Moduri originale de a spune „Te iubesc”

Spune-i persoanei iubite „Te iubesc” intr-un mod original

te iubescCum la noi nu se gasesc (poate doar in restaurantele chinezesti), pregateste tu niste „fortune cookies”, si anume un fel de clatite micute cu aluat mai tare in care sa pui biletele cu tot ce-ti trece tie prin minte. Fii sigur ca surpriza o sa-i placa!

Pentru asta o sa ai ceva de cautat: iti trebuie o cana de sticla fara model si un pahar exact cat sa intre in cana (f 323q1617d ara sa alunece cand inclini cana). Pe o foaie de hartie scrie, deseneaza, pe urma decupeaz-o si aseaz-o in jurul paharului, pe care il pui in cana.

Cum la noi nu se gasesc (poate doar in restaurantele chinezesti), pregateste tu niste „fortune cookies”, si anume un fel de clatite micute cu aluat mai tare in care sa pui biletele cu tot ce-ti trece tie prin minte. Fii sigura ca surpriza o sa-i placa!

Pentru asta o sa ai ceva de cautat: iti trebuie o cana de sticla fara model si un pahar exact cat sa intre in cana (fara sa alunece cand inclini cana). Pe o foaie de hartie scrie, deseneaza, pe urma decupeaz-o si aseaz-o in jurul paharului, pe care il pui in cana.

Umple o foaie de hartie cu „Te iubesc”, scris in toate directiile.

Scrie-i pe interiorul curelei cat il iubesti. Nu va vedea nimeni, doar el va purta mereu cu el cuvintele tale.

Umple o foaie de hartie cu „Te iubesc”, scris in toate directiile.

Dragostea e oarba, o stie toata lumea. De ce sa nu-ti declari iubirea in limbajul Braille, mult mai simplu si placut la atingere?

Iubitul tau e pasionat de masini? Noi suntem pasionati de Trabanturi. Poti alege din vreo 3 tricouri care cinstesc aceasta marca.

Vrei sa-i spui ca il doresti si nu stii cum? Poate te ajuta un mesaj plin de semnificatii.

Sigur, poti oricand sa ne trimiti poza iubitei / iubitului sau orice altceva simbolizeaza dragostea voastra. Fiti creativi, surprindeti persoana iubita cu un mesaj iesit din comun, cu un desen facut chiar de voi, sau cu o poza din copilarie de care uitase demult.

Scrie-i pe interiorul curelei cat o iubesti. Nu va vedea nimeni, doar ea va purta mereu cu ea cuvintele tale.

Daca ai pregatit paste, aseaza-le pe un platou mai mare si scrie din ele „Te iubesc”. Pentru ca sa se vada, pune ketchup pe „litere”.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole