Moduri de a-ti ruina relatia

Moduri de a-ti ruina relatia

Cele mai multe articole despre sex se refera la “ce poti sa faci ca sa ai o viata sexuala mai buna”. Ca si cum viata noastra intima ar fi de nota 8 si iata cum s-o facem sa ajunga de nota 10. Ar fi bine sa fie asa. Dar din pacate, la nivel mondial, sondajele au aratat ca oamemoduri-de-a-ti-ruina-relatianii sunt nemultumiti de viata lor sexuala in proportie de 60%. Adica mai mult de jumatate nu i-ar da nici macar nota 5! Asa ca revistele americane au ales o noua abordare, mai aproape de… realitate. Adica „cum sa n-o dai in bara cand vine vorba de sex”. Sau, si mai direct: „iata cauzele care iti pot ruina viata intima si evita-le cat poti!”

 1. Sa nu vorbesti niciodata despre asta.
Nu, nu cu prietenele tale, ci chiar cu iubitul tau. El e primul care trebuie sa afle ce iti place si ce nu-ti place in materie de sex. Daca taci chitic, ce sanse sunt sa fie mai bine?


2. Sa dai mereu vina pe celalalt.
„Tu esti de vina!” e mai usor de spus decat „Ce pot sa fac ca sa-ti placa mai mult?”. O avea si el partea lui de vina, dar ce folos sa-i scoti ochii mereu? Mai bine sa incerci sa-l ajuti sau sa-i sugerezi ce-ti doresti.

 3. Sa fii egoist.
Sexul este una dintre multele activitati umane unde e mai bine daca esti generos si altruist (adica te gandesti si la celalalt, nu doar la propria placere). Daca „o tii pe-a ta” o sa-ti placa un timp, dar e dezastruos pe termen lung.

 4. Sa faci sex din motive nepotrivite.
Daca faci sex ca sa arzi calorii, ca sa-i faci in ciuda fostei lui iubite sau ca sa te razbuni, nici nu-i de mirare ca in scurt timp poti sa pui cruce placerii si intimitatii.

5. Sa pleci urechea la toti „sexpertii”.
Te-ai speriat ca de la un timp viata voastra intima nu mai e ce-a fost? Nu-i momentul totusi sa te panichezi si sa te-apuci sa aplici mecanic toate sfaturile pe care le citesti pe la diversi „specialisti”. N-o sa faci decat sa inrautatesti lucrurile!

 6. Sa crezi ca ignoranta e o binecuvatare.
Nici extrema cealalta in care refuzi orice sfat, educatie sexuala sau tipsuri de budoar nu-i varianta castigatoare. Instinctul e bun, dar din pacate nu-i deajuns. In sex, ca in orice alt domeniu „cunoasterea e putere”.

 7. Sa uiti sa te joci.
Nu degeaba sexul e numit si „joc” sau „ludiu”. Pentru ca presupune spirit ludic sau jucausenie. Ia-o prea in serios si o sa-i semnezi falimentul.

8. Sa nu-ti asculti corpul.
Miros, gust, atingere, sunete, culoare… toate contribuie la atmosfera propice sexului. Poarta-te ca un robot cu simturile scoase dn priza si adio sex de calitate!

9. Sa gandesti prea mult.
„O fi bine?”, „oare ii place?”, „oare nu i se pare ca-s cam grasa?”, „oare am scos fierul din priza?” etc etc n-au ce sa caute in dormitor cand tu si iubitul tau sunteti acolo. Goleste-ti mintea de ganduri si bucura-te de placere.

10. Sa lasi sexul la coada listei.
Dupa cariera, copii, hobby-uri, catel, curatenie, odihna… Pai atunci te miri ca nu-ti mai place? Salta-l mai sus pe lista prioritatilor tale si automat va prinde mai multa viata… viata voastra intima!

 


Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole