Moda pentru primavara 2008-moda in aceasta primavara-moda 2008-in pas cu moda

Moda pentru primavara 2008-moda in aceasta primavara-moda 2008-in pas cu moda

Moda pentru primavara 2008 se caracterizeaza in primul rand prin stilul minimalist al tinutelor, prin culorile puternice precum galben, albastru, verde, roz, prin imprimeuri florale si geometrice (in special buline), prin coafuri inspirate din moda anilor 80.
De fapt pentru intreg sezonul 2008 designerii s-au inspirat din moda anilor `80, astfel ca stilul acela sic si ultra elegant al anilor `60 este usor lasat in urma. Se poarta rochii scurte, cu maneci largi, cu dungi verticale sau orizontale. Culorile electrice dau personalitate iar indrazneala croielilor descriu o femeie libera, fara inhibitii.

La pantloni si la fuste se poarta in continuare talia inalta, talie ce poate fi accentuata de un cordon lat, sau de o curea, iar croiala este una larga dar foarte simpla, poate doau cateva pense in partea de sus. Intra usor in scena  genul de pantaloni „bufanti”. Pe langa culorile extrem de vii si pastelate, raman in continuare in mare voga, clasicul alb in combinatie cu negru. Materialele sunt usor transparente, vaporoase si satinate.
Coafura si machiajul vor fi usor estompate de bogatia de imprimeuri si culori ale vestimentatiei. Ca element aproape obligatoriu in materie de hair-styling vor fi onduleurile. Parul tapat amintind de perioada disco, va fi de asemenea in tendinte. Culorile vor fi cat mai naturale, si se va purta mai mult blondul auriu sau satenul inchis. Un machiaj potrivit in aceasta primavara este unul in care culorile sunt cat mai sterse, lasand loc naturaletei.
Pantofii pot fi alesi atat din gama „cu talpa joasa”, dar si din variantele cu tocul nu foarte inalt. Botul ramane usor rotunjit, iar ca elemente decorative se poarta funditele aplicate, sau diverse accesorii si imprimeuri.


 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole