Mobila din dormitor poate influenta viata de cuplu! Alege-o cu grija!

Ai achizitionat o casa impreuna cu partenerul tau de viata si urmeaza sa va mutati in curand? Trebuie sa alegi cu grija mobila de dormitor, deoarece ea poate avea un cuvant de spus asupra vietii de cuplu.

Este important ca amenajarea acestei camere sa fie realizata cu atentie, deoarece este incaperea in care vei petrece mult timp alaturi de partenerul tau. Aici veti dormi si veti petrece multe momente impreuna care ar trebui sa fie definite prin relaxare si iubire. Totodata, in dormitor va veti pregati pentru o noua zi de lucru.

Daca nu vei alege mobila de dormitor potrivita, vei risca sa se creeze multe momente tensionate intre tine si jumatatea ta. In primul rand, trebuie sa analizezi bine dimensiunile dormitorului tau si sa vizualizezi cum ar trebui sa fie pozitionate piesele de mobilier, astfel incat sa ramana suficient spatiu liber pentru miscare.

In cazul in care vei alege un set de mobila prea mare pentru dimensiunile dormitorului tau, te vei “ciocni” in permanenta de partenerul tau, fapt care va putea duce la conflicte intre voi.

De asemenea, este recomandat sa optezi pentru o mobila dormitor care sa aiba suficiente compartimente pentru a depozita si organiza eficient toate lucrurile voastre. Atunci cand articolele sunt ingramadite sau cand spatiul este prea incarcat, amandoi veti fi tensionati, deoarece nu veti gasi rapid lucrurile de care aveti nevoie.

Pentru ca relatia dintre voi sa fie asa cum ai visat, este important sa previi elementele care ar putea declansa un conflict. Atunci cand casa este amenajata corespunzator si toate lucrurile isi au locul lor bine stabilit, nu veti avea motive sa va enervati unul din cauza celuilalt.

In plus, daca iti doresti ca starea voastra de spirit sa fie buna, trebuie sa alegi cu grija si nuanta setului de mobila pentru dormitor. Studiile arata ca starea noastra de spirit poate fi influentata de culori. De exemplu, culorile puternice ne pot transmite energie, in timp ce nuantele pastelate ne pot relaxa si linisti.

Pentru piesele de mobilier din dormitor sunt recomandate nuantele de alb, gri, crem, bej, culoarea lemnului de nuc, sonoma etc. Acestea vor crea cadrul perfect pentru somn si te vor ajuta sa intri in starea necesara pentru a te relaxa si a te odihni alaturi de persoana iubita.

Un alt aspect de care este important sa tii cont sunt preferintele voastre. Chiar daca tu esti persoana care cauta mobila dormitor, nu trebuie sa tii cont doar de ceea ce iti place tie. Inainte de a lua decizia finala, intreaba-l daca ii place mobilierul pe care l-ai ales. Este important ca amandoi sa fiti fericiti cu alegerea facuta, deoarece veti petrece mult timp in aceasta incapere.

In cazul in care el va vedea zi de zi un decor care ii va displacea, cu siguranta nu va avea o stare de spirit buna! Asadar, daca vrei ca partenerul tau sa nu fie irascibil, ia-i in considerare opinia atunci cand decorezi camera matrimoniala.

Tine cont de aceste aspecte pentru a face cea mai buna alegere in privinta mobilei si pentru a evita certurile intre tine si alesul inimii tale!

Related Articles

Ultimele articole