Michelle Obama a pozat pentru Vogue

Michelle Obama a pozat pentru Vogue

Michelle Obama, sotia presedintelui american Barack Obama, va aparea pe coperta editiei din martie a celebrei publicatii de moda Vogue, informeaza bbc.co.uk. michelle-obama-a-pozat-pentru-vogue

Este pentru a doua oara cand o prima doamna a Statelor Unite accepta sa apara pe coperta revistei Vogue – prima fiind Hillary Clinton, in 1998.
   
Michelle Obama, care a fost fotografiata purtand tinute pe care le-a ales ea, spune ca este constienta ca hainele pe care le poarta sunt atent studiate de toata lumea.
   
„Nu voi pretinde ca nu-mi pasa de acest lucru. Dar trebuie sa fiu si practica”, a declarat ea pentru revista Vogue.
   
Annie Leibovitz a fotografiat-o pe Michelle Obama purtand o rochie din matase rosu aprins, creata de Jason Wu, informeaza Mediafax .
   
Este pentru a doua oara cand Michelle Obama alege sa poarte una dintre creatiile acestuia pentru o aparitie publica. Ea a purtat o rochie lunga alba creata de Wu la inaugurarea balurilor, pe 20 ianuarie.
   
Preferintele in materie de moda ale lui Michelle Obama s-au dovedit a fi influente.
   
In ziua in care a ales tinute de la J Crew pentru membrii familiei sale, la ceremonia de investire a sotului ei, actiunile firmei au crescut cu 10%.
   
In interviul publicat in revista Vogue, Michelle Obama mai vorbeste si despre datoriile sale de mama, cuplul prezidential avand doua fiice, Malia si Sasha.
   
„Vreau sa stiu ce fac copiii mei la scoala. Vreau sa-i cunosc pe profesori. Vreau sa-i cunosc pe parinti”.
   
In afara de Bess Truman, Vogue a fotografiat, din 1929, toate sotiile de presedinti americani, prima dintre acestea fiind Lou Henry Hoover, sotia presedintelui Herbert Hoover.

Articolul precedentO treime din viata noastra dormim
Articolul următorScrisoare de Dragobete

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole