Michael Jackson a iesit pe strada fara masca – Michael vrea sa demonstreze ca nu are cancer de piele

Michael Jackson a iesit pe strada fara masca – Michael vrea sa demonstreze ca nu are cancer de piele

Desi neaga orice interventie chirurgicala la fata, imaginea afisata de Michael in prezent este mult mmichael-jackson-a-iesit-pe-strada-fara-masca-michael-vrea-sa-demonstreze-ca-nu-are-cancer-de-pieleodificata fata de acum 20 de ani.
Pentru prima data in 2009, Michael Jackson a aparut in public fara sa-si mai ascunda fata, fara masca, fara ochelari de soare, palarie sau umbrela, insa cu buzele facute cu ruj si contur. Superstarul a vrut sa arate fanilor ca se simte bine, in ciuda zvonurilor ca ar avea cancer de piele.
Regele pop Michael Jackson si-a aratat pentru prima oara chipul, in intregime, de la inceputul acestui an. El a pozat relaxat la iesirea dintr-o clinica medicala unde fusese pentru un control de rutina, parca pentru a infirma zvonurile ca ar avea cancer de piele. Imbracat intr-o geaca de piele de culoare rosie, cu parul desfacut, dar cu buzele facute cu ruj si contur, Michael a zabovit minute bune in fata clinicii, pozand pentru cei prezenti in fata Centrului Medical Bedford din Virginia, unde, coincidenta sau nu, sunt tratati bolnavii de cancer de piele. Potrivit zvonurilor aparute in ultima vreme, cantaretul a fost diagnosticat luna trecuta cu cancer de piele dupa ce medicii i-au descoperit semne ciudate pe gat si pe fata, care ar indica aparitia necurtatoarei boli. „Michael nu are nimic de ascuns, este perfect sanatos si-si va sustine concertele”, a declarat purtatorul de cuvant al superstarului.


Are cartilaj din ureche la nas

Specialistii in dermatologie sustin totusi ca zvonurile despre boala lui Jackson ar putea fi reale, pentru ca acesta a fost diagnosticat ca suferind de vitiligo, adica depigmentare partiala, in 1986, boala care degenereaza, uneori, in cancer de piele. Superstarul, despre care s-a spus ca si-a albit medical pielea, a negat insa acest lucru, punand modificarea culorii pielii pe seama bolii de care sufera.
De-a lungul anilor, Jackson si-a facut zeci de interventii chirurgicale la fata, medicii fiind nevoiti la un moment dat sa-i ia cartilaj din ureche pentru a-i reface nasul distrus complet din cauza multiplelor modificari.

Deghizat la cumparaturi

In mai toate iesirile sale in public, Michael Jackson a aparut mascat: cu capul acoperit de palarie, cu voal, cu masca la gura si cu ochelari de soare imensi, ascunzandu-si chipul marcat de operatii estetice de ochii curiosilor. El a fost surprins de paparazzi in aceasta ipostaza fie ca a iesit la cumparaturi pe Rodeo Drive, fie la plimbare cu copiii sai, fie ca a mers sa-si viziteze amicii.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole