Michael Buble

Care este valoarea netă a lui Michael Buble?

Michael Buble este un cântăreț, compozitor, producător de discuri și actor canadian și italian, care are o netă de 80 de milioane de dolari. Mai în prezent, el vândut peste 75 de milioane de albume în lume și are multe premii sub centură, inclusiv patru premii Grammy.

Tinereţe

Michael Steven Buble sa născut pe 9 septembrie 1975, în Burnaby, British Columbia, Canada. Părinții lui sunt Amber (născută Santaga) și Lewis Buble. Are două surori mai mici, care au fost crescute romano-catolice. Buble a promovat o dragoste profundă pentru muzică și cânt de la vârsta fragedă. Prima sa expunere la muzica jazz care ia stârnit interesul a fost albumul „White Christmas” al lui Bing Crosby, pe care familia lui Bing Crosby, pe care o avea în jur de 5 ani. În același timp, iubea și hocheiul pe gheață și, de asemenea, a avut dorința unui deveni jucător profesionist de hochei pentru echipa Vancouver Canucks. Tatăl său este un pescar de somon și, în adolescență, Michael Buble a petrecut șase veri lucrând ca pescar comercial alături de tatăl și echipajul său.

Începuturile carierei

Bunicul său Demetrio Santaga ia susținut foarte mult visele muzicale și la ajutat să rezerve angajamente de cânt în cluburi de noapte, oferindu-și servicii de instalații sanitare în schimbul timpului de scenă pentru Buble. Și bunicul lui susținut plătind lecțiile de canto. Când Buble avea 18 ani, a participat la un concurs local de talent și a câștigat. Cu toate acestea, organizatorul evenimentului Bev Delich la descalificat pe Buble după ce a aflat că este minor. În schimb, Delich la înscris la Canadian Youth Talent Search, pe care Buble la câștigat și el. Delich a lucrat și ca manager în următorii șapte ani, timp în care Buble a lucrat orice slujbă pe care a întâlnit-o, de la cluburi și nave de croazieră până la spectacole de talent și saloane de hotel. A apărut și în emisiuni ca un Bravo! Documentarul „Big Band Boom!

Carieră

În cele din urmă, Buble a fost adus în atenția producătorului muzical David Foster, iar Foster a fost de acord să-l ajute să producă un album, cu condiția ca Buble să strângă 500.000 de dolari pentru a acoperi costurile albumului. În cele din urmă, Foster a acoperit efectiv costurile prin casa sa de muzică, 143 Records. Albumul său omonim produs de Foster a fost lansat în februarie 2003. A avut rezultate destul de bune și a ajuns în Top 10 în Canada, Regatul Unit și Africa de Sud, precum și pe locul 1 în Australia. A câștigat noul artist al anului la Juno Awards 2004, iar albumul a fost nominalizat pentru Albumul anului. Cel de-al doilea album al său de studio, „It’s Time”, a fost lansat în februarie 2005, cu o mare primă pozitivă. A ajuns pe locul 1 în Canada și pe locul 7 în alte 10 țări, inclusiv SUA. „Este timpul”

(Fotografia de Bryan Bedder/Getty Images)

Al treilea album de studio profesional al său, „Call Me Irresponsible”, a fost lansat în mai 2007. Acesta conținea „Comin’ Home Baby”, un duet cu grupul Boyz II Men. A debutat pe locul 2 în Billboard 200 din SUA, iar în a doua săptămână a ajuns pe locul 1 în top. Cel de-al patrulea album al său „Crazy Love” a fost lansat în SUA în octombrie 2009 și conținea single-uri precum „Haven’t Met You Yet” și „Cry Me a River”. Albumul ia câștigat încă o dată patru premii Juno, în 2010. A urmat acest lucru cu primul său album de Crăciun, „Christmas”, în octombrie 2011. A fost foarte popular și a fost de fapt cel mai bine vândut album de Crăciun în Australia pentru mai multe. ani în curs.

Alte albume pe care le-a lansat includ „To Be Loved” (2013), „Nobody but Me” (2016) și „Love” (2018). Ca actor, a apărut în spectacol precum „Duets”, „Totally Blonde”, „The Snow Walker”, „Las Vegas – Catch of the Day” și „Da Kath and Kim Code”.

Alta munca

În 2005, Buble a jucat într-o reclamă pentru Starbucks și linia lor Frappucino. În reclamă, a cântat replici din single-ul său „Come Fly with Me”. De asemenea, a apărut în reclamă pentru Fiat Chrysler Automobiles, Target, Sears, Kmart și marca de apă spumante Bubly. În august 2016, și-a lansat propria linie de parfumuri, Michael Buble Fragrances, în 30 de țări diferite. Linia include, de asemenea, mai multe produse pentru baie și corp, inclusiv loțiune de corp parfumată și gel de duș.

Viata personala

Anterior, Buble sa logodit cu actrița Debbit Timuss. Apăruseră împreună în muzicalul „Red Rock Diner” (1996) și „Forever Swing” (1998). În plus, ea a cântat și voce de fundal pe albumul său „It’s Time” și a fost prezentată în videoclipul single-ului său „Home”. Logodna lor sa încheiat în 2005. Apoi a început să se întâlnească cu actrița engleză Emily Blunt în 2005, la scurt timp după ce s-au întâlnit la Australian Logie Awards la începutul aceluiași an. Ea a contribuit, de asemenea, la unele dintre lucrările sale, de exemplu a cântatului voce de fundal pe piesa „Me and Mrs. Jones”. Buble și Blunt s-au despărțit în iulie 2008.

După încheierea relației cu Blunt, Buble a început să se întâlnească cu actrița argentiniană Luisana Lopilato. S-au logodit în noiembrie 2009 și s-au căsătorie în martie 2011. Împreună, au trei copii. Fiul lor cel mare, Noah, sa luptat cu probleme grave de sanatate. A fost diagnosticat cu hepatoblastom de cancer la ficat în 2016, iar după ce a urmat tratament, inclusiv chimioterapie și radioterapie, este în remisie.

Din 2005, Buble deține dublă cetățenie italiană și canadiană. Este un fan remarcat de hochei și este coproprietar al echipei Vancouver Giants din decembrie 2008.

Related Articles

Ultimele articole