Michael Avenatti

Care este valoarea netă și salariul lui Michael Avenatti?

Michael Avenatti este un avocat și antreprenor american care are o netă de 4 milioane de dolari. Michael Avenatti este cel mai bine cunoscut pentru că a reprezentat-o ​​​​pe actriță pornografică Stormy Daniels și la data în judecată pe președintele Donald Trump pentru a încerca să anuleze un acord de confidențialitate pe care să-l semnati.

Avenatti a avut mai mulți celebri și a introdus dosare împotriva unor directori de afaceri de rang înalt, precum și a Ligii Naționale de Fotbal. Anterior a fost implicat într-un proces împotriva producătorilor The Apprentice Donald Trump și Mark Burnett. El este, de asemenea, un șofer de mașini de curse care a concurat la 24 de ore de la Le Mans în 2015. În 2018, Michael Avenatti a predat filmărilor unui copil aflat în custodia oficialilor de imigrare la The Rachel Maddow Show.

Cariera juridica

Michael Avenatti sa născut în Sacramento, California, în februarie 1971. A absolvit Universitatea din Pennsylvania și a obținut doctoratul la Universitatea George Washington. A lucrat la The Research Group, o firmă de cercetare și media din opoziție politică. Michael a înființat firma de avocatură Eagan Avenatti, LLP în 2007, cu birouri în Newport Beach, San Francisco și Los Angeles. Una dintre cele mai notabile victorii legale ale sale a fost verdictul de 454 de milioane de dolari din 2017 pentru a câștiga împotriva lui Kimberly-Clark și Halyard Health (deși, această cifră a fost redusă în cele din urmă la 21,7 milioane de dolari). dolari în apel). El a câștigat un proces colectiv de 80 de milioane de dolari împotriva Service Corporation International și o judecată de 41 de milioane de dolari împotriva firmei de contabilitate KPMG. In total,

Divorț și finanțe

Potrivit documentelor judecătorești de la divorțul lui Michael din 2017 de fosta soție Lisa-Storie Avenatti, cheltuielile cuplului depășesc 65.000 de dolari în fiecare lună. Plățile lor includ un Ferrari Spyder, un Mercedes G-Wagon, un avion privat și pilot, restaurant, cumpărături, divertisment și 12.000 de dolari pe bone pentru fiul lor. Au cheltuit 100.000 de dolari pe lună pentru casa lor din Newport Beach și 14.000 de dolari pe lună pentru un apartament din Los Angeles. Casa lor din Newport Beach este estimată la 17 milioane de dolari. În decembrie 2018, a fost raportat că Avenatti a fost forțat să-și vândă Ferrari-ul, cinci ceasuri și partea sa din avionul privat pentru a plăti datorii de divorț în valoare de 2 milioane de dolari. Avenatti a numite rapoarte „demonstrat false”.

Getty

Probleme juridice

În 2013, Michael Avenatti și actorul Patrick Dempsey au cumpărat Tully’s Coffee din alimente și au încercat să revigoreze franciza. Cei doi erau prieteni din circuitul mașinilor de curse. Parteneriatul a eșuat în cele din urmă și a dus la un proces între foștii parteneri și 50 de proces din partea vânzătorilor neplătiți.

În 2018, firma lui Avenatti a fost supusă unei hotărâri de 10 milioane de dolari în instanța de alimente din SUA. Falimentul provine dintr-un proces intentat de un fost partener la Eagan Avenattia s-a promis o plată de 4,8 milioane de dolari. Eagan Avenatti LLP a depus alimente pentru a evita aceste taxe plus alte câteva milioane de taxe neplătite pe salarii și diverse alte penalități. Fostul partener a depus o moțiune în speranța că va obține o reducere a taxelor viitoare plătite de 54 de cazuri deschise pe care firma le gestionează, inclusiv cazul Stormy Daniels. Între timp, Avenatti a înființat o nouă firmă de avocatură numită Avenatti & Associates, pe care o deține în întregime.

Pe 25 martie 2019, Michael Avenatti a fost arestat de oamenii legii federali și acuzat de infracțiuni financiare. Se presupune că a încercat să stocheze 20 de milioane de dolari de la Nike. Autoritățile federale susțin că Avenatti le-a spus avocaților Nike că va susține o conferință de presă chiar înainte de apel trimestrial al companiilor privind veniturile pentru a anunța acuzațiile de abatere din partea angajaților. De asemenea, ar fi cerut ca Nike să-l angajeze să facă o anchetă internă, la un salariu „enorme”. Se pare că ia spus lui Nike că ar putea evita investigația și presa proastă prin plata unei plăți de 22,5 milioane de dolari. Mai mult, federal îl acuză pe Michael că a folosit 1,6 milioane de dolari din banii banii lor pentru a acoperi cheltuielile legate de afacerea lui Tully’

La 2 iunie 2022, Avenatti a fost condamnat la o pedeapsă separată de patru ani de închisoare legat de condamnarea la începutul anului 2022 pentru fraudă electronică și acuzații de furt agravat de identitate de furt de 300.000 de dolari în avansuri de la Stormy Daniels. Atunci când este combinată cu pedeapsa sa anterioară de închisoare, această nouă pedeapsă presupune încă 2,5 ani față de încarcerarea sa. El a fost, de asemenea, obligat să plătească 148.750 de dolari ca restituire.

Related Articles

Ultimele articole